Lifestyle

Κιάρα Φεράνι: Γύρισε στο Μιλάνο από το Παρίσι – Στο νοσοκομείο ο σύζυγός της

Κιάρα Φεράνι: Γύρισε στο Μιλάνο από το Παρίσι – Στο νοσοκομείο ο σύζυγός της

Πηγή Φωτογραφίας: Fedez and Chiara Ferragni STEPHANE FEUGERE/WWD

Ο ράπερ νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου Fatebenefratelli στο Μιλάνο λόγω εσωτερικής αιμορραγίας που προκλήθηκε από δύο έλκη.

Ο Φέντεζ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, τόσο που η Κιάρα Φεράνι επέστρεψε στο Μιλάνο από το Παρίσι βιαστικά. Τι συνέβη;

View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της The Corriere della Sera, ο Φέντεζ εισήχθη στα επείγοντα του νοσοκομείου, «αναγκάζοντας» την influencer Κιάρα Φεράνι να επιστρέψει βιαστικά από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού στο Μιλάνο, για να είναι μαζί με τον σύζυγό της.

Ο ράπερ νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου Fatebenefratelli στο Μιλάνο λόγω εσωτερικής αιμορραγίας που προκλήθηκε από δύο έλκη. Ευτυχώς, η κατάστασή του δεν ήταν ανησυχητική.

View this post on Instagram

A post shared by FEDEZ (@fedez)

«Χάρη σε δύο μεταγγίσεις αίματος είμαι τώρα πολύ καλύτερα», έγραψε ο ράπερ στο Instagram μετά από ώρες ανεξέλεγκτων φημών στα social media.

Ο πρώτος κώδωνας κινδύνου χτύπησε με την ξαφνική επιστροφή της Κιάρα, η οποία βρέθηκε στο Παρίσι για την εβδομάδα μόδας. Η influencer μοιράστηκε μια φωτογραφία και ιστορίες στο Instagram, χέρι-χέρι με την καλύτερή της φίλη Chiara Biasi, με τη λεζάντα:

«Στους καλύτερους φίλους που πηδούν στο πρώτο αεροπλάνο μαζί σου όταν έχεις έκτακτη ανάγκη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments