Lifestyle

Σμαράγδα Καρύδη: Στην αρχή δεν με ήθελαν για το ρόλο της Ντάλιας έλεγαν για μένα,,,

Σμαράγδα Καρύδη: Στην αρχή δεν με ήθελαν για το ρόλο της Ντάλιας έλεγαν για μένα,,,

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Σμαράγδα Καρύδη: Η Ελισάβετ με ήξερε. Εκείνος που δεν με ήθελε ήταν ο Μιχάλης Μαρίνος.

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για την εφηβεία της, τον Θοδωρή Αθερίδη και το «Παρά Πέντε», στην εμφάνισή της στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Σχετικά με το πώς ήταν στα εφηβικά της χρόνια, η ηθοποιός σχολίασε: «Πέρασα έντονη εφηβεία. Ήμουν πάρα πολύ άτακτη. Δεν θα ήθελα να έχω ένα παιδί όπως εγώ. Ήμουν δύσκολη, αλλά δεν ήμουν καθόλου αυτοκαταστροφική. Φλέρταρα με τα όρια, αλλά ποτέ δεν τα περνούσα. Επειδή είχα μεγάλη αγάπη στον εαυτό μου και ήθελα να είμαι καλά, τα έκανα λίγο… ξώφαλτσα όλα. Δεν έμπαινα σε κακοτοπιές. Θα μπορούσα να μου είχαν τύχει διάφορα πράγματα, ανέβαινα σε διάφορα μηχανάκι τύπων που έκαναν σούζα και θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί. Ευτυχώς Θεέ μου δεν το έπαθα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official)

«Οι γονείς μου πίστευαν σε μένα, αλλά όταν δεν έκανα κάτι καλό μου το έλεγαν. Με αγαπάνε πολύ και φέρονται σαν χαζογονείς, αλλά όταν δεν ήταν κάτι τόσο καλό, μου το έλεγαν. Γενικά με πουσάρανε ότι είμα καλή. Και εγώ δεν είχα δείξει από πολύ νωρίς πόσο καλή μπορεί να είμαι ή πόσο κακή, γιατί κρυβόμουν πάρα πολύ. Δεν είχα χαλαρώσει ώστε να αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο. Ήμουν πραγματικα ντροπαλή» πρόσθεσε η Σμαράγδα Καρύδη.

Αναφορικά με το «Παρά Πέντε» δήλωσε η γνωστή ηθοποιός: «Ο κόσμος με είχε ταυτίσει πιο πολύ με δραματικούς ρόλους. Όταν διάβασα τον ρόλο της Ντάλιας ξετρελάθηκα. Στην αρχή δεν με θέλανε στην παρέα, όταν με γνώρισαν μετά με θέλανε και γίνανε από τους πιο στενούς μου ανθρώπους και φίλους. Η Ελισάβετ με ήξερε. Εκείνος που δεν με ήθελε ήταν ο Μιχάλης Μαρίνος. Φοβόταν ότι ήμουν πάρα πολύ σοβαρή, ότι την ώρα τον γυρισμάτων διαβάζω βιβλία και δεν μιλάω σε κανέναν, ότι είμαι βαριά περίπτωση. Μου το είπαν εκ των υστέρων. Παίζανε χαρτιά και διάφορα επιτράπεζια και λέγανε: “Τι θα γίνει τώρα αυτή που θα μπει;”. Δίνω την εικόνα ότι είμαι σοβαρή, ενώ στην πραγματικότητα είμαι… τρολ!».

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη ανέφερε: «Με έκανε πιο σίγουρη. Έμαθα πολλά πράγματα από τον Θοδωρή. Πράγματα της δουλειάς, γιατί ο Θοδωρής είχε προηγηθεί στο να γράφει και να σκηνοθετεί πολλά χρόνια και να είναι δάσκαλος στη σχολή. Ήξερε κάποια κλειδιά που τα έμαθα από αυτόν. Είναι πάρα πολύ χαλαρός άνθρωπος και σίγουρος για τον εαυτό του και πολύ ανοιχτός. Εγώ ήμουν το αντίθετο. Και μου το έβγαλε αυτό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments