Πολιτική

Άδωνις: Πολιτικά άσχετος ο Κασσελάκης

Άδωνις: Πολιτικά άσχετος ο Κασσελάκης
«Η μελέτη για το ΤΑΙΠΕΔ θα ήταν αδύνατη χωρίς τον Κυρ. Μητσοτάκη»

Την επισήμανση ότι ο κ. Κασσελάκης διαπράττει σοβαρό πολιτικό ατόπημα αναφορικά με τις θέσεις του για το πρόβλημα στατικότητας της γέφυρας Καλατράβα διατυπώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υπενθυμίζει στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι η σχετική μελέτη του ΤΑΙΠΕΔ θα ήταν αδύνατη, αν δεν υπήρχε το ειδικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Ο κ. Κασσελάκης δεν έχει ξεκινήσει καλά και κάνει μεγάλα “φάουλ”», επισημαίνει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ο οποίος προσθέτει πως «ένα από τα σοβαρά λάθη του κ. Κασσελάκη είναι το γεγονός ότι κατηγορεί τον πρωθυπουργό για τα προβλήματα στατικότητας και ασφάλειας που παρουσιάζει η γέφυρα Καλατράβα, τη στιγμή κατά την οποία είναι γνωστό πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εκείνος, ο οποίος επέδειξε και επιδεικνύει ένα ειδικό και σοβαρό ενδιαφέρον για την ασφάλεια και τη στατικότητα της γέφυρας Καλατράβα».

«Θα έπρεπε να ξέρει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ», συνεχίζει ο Άδωνις, «ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενέταξε τη συντήρηση του Ολυμπιακού Σταδίου στο Ταμείο Ανάκαμψης. Από την εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων μέχρι προχθές δεν είχε ασχοληθεί κανείς με το Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Κ. Μητσοτάκης είναι, όμως, εξαιρετικά ευαίσθητος σε θέματα ασφαλείας αποφασίζει προσωπικά και αναθέτει ένα ποσό για τον έλεγχο των εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Σταδίου».

«Και είναι ακριβώς από τα χρήματα αυτά», συμπληρώνει ο υπουργός Εργασίας, «που μπορεί και κάνει το ΤΑΙΠΕΔ τη σχετική μελέτη και έτσι, πληροφορούμαστε υπεύθυνα ότι το ΟΑΚΑ παρουσιάζει προβλήματα στατικότητας».

. «Η μελέτη έγινε από το ΤΑΙΠΕΔ, αλλά ο κύριος Κασσελάκης αγνοεί πως, πίσω από τη μελέτη του ΤΑΙΠΕΔ, βρίσκεται η απόφαση του πρωθυπουργός, ο οποίος διέθεσε ένα μεγάλο ποσό από το Ταμείο Ανάκαμψης ακριβώς για το ΟΑΚΑ», συνεχίζει ο Άδωνις, που καταλήγει πως «ο κ. Κασσελάκης είναι, κατά συνέπεια, πολιτικά άσχετος, για να μην πω ότι είναι πολιτικά πανάσχετος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments