Πολιτική

Άδωνις: Σταλινική η συμπεριφορά Κασσελάκη απέναντι στην κ. Μιχαηλίδου

Άδωνις: Σταλινική η συμπεριφορά Κασσελάκη απέναντι στην κ. Μιχαηλίδου

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ΣΚΑΙ, Την αγενή και απρεπή στάση του κ. Κασσελάκη έναντι της κυρίας Δόμνας Μιχαηλίδου στηλιτεύει με παρρησία ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κάνει ευθαρσώς λόγο για σταλινικές μεθόδους αποσιώπησης των πολιτικών του αντιπάλων στο πρόσωπο της Υφυπουργού Παιδείας.

«Η κ. Δόμνα Μιχαηλίδου τον υποδέχθηκε στο σχολείο βάσει πρωτοκόλλου»

Την αγενή και απρεπή στάση του κ. Κασσελάκη έναντι της κυρίας Δόμνας Μιχαηλίδου στηλιτεύει με παρρησία ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κάνει ευθαρσώς λόγο για σταλινικές μεθόδους αποσιώπησης των πολιτικών του αντιπάλων στο πρόσωπο της Υφυπουργού Παιδείας.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο πρόσφατο επεισόδιο που διαδραματίστηκε σε σχολείο για ΑΜΕΑ, ο Άδωνις επισημαίνει ότι «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρθηκε σαν άλλος Στάλιν απέναντι στην Δόμνα Μιχαηλίδου. Όπως ο Ιωσήφ Στάλιν, στα χρόνια της παντοκρατορίας του στην πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση έσβηνε τους εσωκομματικούς του αντιπάλους από τις φωτογραφίες, κατά τον ίδιο τρόπο ο κ. Κασσελάκης «έσβησε» με νεοσταλινικό τρόπο την παρουσία της υφυπουργού Παιδείας από κοινωνικά μέσα και φωτογραφίες!».

«Η Δόμνα Μιχαηλίδου μόνον απρόσκλητη δεν ήταν κατά την επίσκεψη του κ. Κασσελάκη στη σχολική μονάδα για άτομα με ειδικές ανάγκες», συμπληρώνει ο Άδωνις, σύμφωνα με τον οποίο η υφυπουργός Παιδείας «υποδέχθηκε βάσει πρωτοκόλλου τον κύριο Στέφανο Κασσελάκη, ως πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία αποτελεί διακριτό και κεντρικό πολιτικό θεσμό της χώρας μας και του καταστατικού μας χάρτη».

Γίνεται σαφές, λοιπόν, ότι η υφυπουργός Παιδείας «είχε τη θεσμική υποχρέωση να δώσει το παρών, τη στιγμή που ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης πραγματοποίησε επίσκεψη σε σχολική μονάδα. Όταν το πρόσωπο που ενσαρκώνει το θεσμό της μείζονος αντιπολιτεύσεως επισκέπτεται ένα σχολείο για να έχει συναντήσεις με εκπαιδευτικούς και γονείς, η αρμόδια υφυπουργός, η οποία είναι η Δόμνα Μιχαηλίδου, έχει το θεσμικό χρέος να τον υποδεχθεί, ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων».

«Η Δόμνα Μιχαηλίδου δεν ήταν λοιπόν απρόσκλητη, όπως υποτιμητικά και επιπόλαια αναφέρθηκε, αλλά υποχρεωμένη να πράξει το θεσμικό καθήκον της. Κάτι που έπραξε στο ακέραιο», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments