Διεθνή

Μεντβέντεφ κατά Δύσης: Οι «ηλίθιοι» που ωθούν σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο και το «ναζιστικό» ΝΑΤΟ

Μεντβέντεφ κατά Δύσης: Οι «ηλίθιοι» που ωθούν σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο και το «ναζιστικό» ΝΑΤΟ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου, Σε ανάρτησή του στο κανάλι, ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, επιτέθηκε αρχικά εναντίον του νέου υπουργού Άμυνας της Βρετανίας, Γκραντ Σαπς.

Δήλωση του Ρώσου πρώην προέδρου - Αναφερόμενος στην κυβέρνηση του Λονδίνου, που σκέφτεται να στείλει Βρετανούς στρατιώτες στην Ουκρανία για εκπαίδευση, είπε ότι «θα καταστραφούν χωρίς έλεος»

Με Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο απείλησε χθες τη Δύση ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποιώντας την κυβέρνηση Σούνακ ότι, εάν στείλει Βρετανούς στρατιώτες να εκπαιδεύσουν Ουκρανούς στην εμπόλεμη χώρα τους, ενδέχεται να αποτελέσουν νόμιμους στόχους των ρωσικών δυνάμεων, όπως και τα γερμανικά εργοστάσια που παράγουν τους πυραύλους «Taurus», αν τελικά πραδοθούν στο Κίεβο.

Σε ανάρτησή του στο κανάλι, ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, επιτέθηκε αρχικά εναντίον του νέου υπουργού Άμυνας της Βρετανίας, Γκραντ Σαπς.

Πρόσφατα ο Σαπς είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι η χώρα του θέλει να στείλει στρατιώτες για να εκπαιδεύσουν τους Ουκρανούς.

Ήδη το Λονδίνο εκπαιδεύει μέλη των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στη Βρετανία και σε άλλες δυτικές χώρες.

«Αυτό θα μετατρέψει τους εκπαιδευτές σε νόμιμους στόχους για τις ένοπλες δυνάμεις μας. Ας καταλάβουν καλά ότι θα καταστραφούν χωρίς έλεος. Και όχι ως μισθοφόροι, αλλά ως Βρετανοί ειδικοί στο ΝΑΤΟ», υποστήριξε το πολιτικό τέκνο του Πούτιν.

Στη συνέχεια ο Μεντβέντεφ, αναφερόμενος στη Γερμανία και επικρίνοντάς την, επειδή θέλει να προσφέρει στην Ουκρανία πυραύλους κρουζ Taurus που θα μπορούσαν να πλήξουν το έδαφος της Ρωσίας πρόσθεσε τα εξής: «Λένε ότι αυτό γίνεται με σεβασμό προς το διεθνές δίκαιο. Κατά συνέπεια, σε αυτή την περίπτωση, τα πλήγματα εναντίον των γερμανικών εργοστασίων όπου κατασκευάζονται αυτοί οι πύραυλοι επίσης θα είναι σε πλήρη συμφωνία με το διεθνές δίκαιο» δήλωσε ειρωνικά απειλώντας εκ νέου: «Αυτοί οι ηλίθιοι μας ωθούν ενεργά προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο»…

Ο 58χρονος Μεντβέντεφ κατηγόρησε επίσης το ΝΑΤΟ ότι μοιάζει με τη ναζιστική Γερμανία και τις δυνάμεις του Άξονα. «Φαίνεται ότι στη Ρωσία απομένουν όλο και λιγότερες επιλογές πρκειμένου να έλθει σε άμεση σύγκρουση με το ΝΑΤΟ», υπογράμμισε και πρόσθεσε: Η 74χρονη Βορειοατλαντική Συμμαχία «έχει γίνει ένα ανοιχτά ένα φασιστικό μπλοκ όπως ο Άξονας του Χίτλερ, μόνο που είναι μεγαλύτερο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments