Πολιτική

Πρώτη περιοδεία Μητσοτάκη στον Βύρωνα με τον Χαρδαλιά: “Τον στηρίζω ανεπιφύλακτα” [vid]

Πρώτη περιοδεία Μητσοτάκη στον Βύρωνα με τον Χαρδαλιά: “Τον στηρίζω ανεπιφύλακτα” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΓτΠ, Οι αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 βρίσκονται στην τελική ευθεία για τον πρώτο γύρο της προσεχούς Κυριακής

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, το πρωί επισκέφθηκε τον Βύρωνα μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 βρίσκονται στην τελική ευθεία για τον πρώτο γύρο της προσεχούς Κυριακής και πλέον έχει ριχτεί στη μάχη όλος ο κομματικός μηχανισμός. Από σήμερα βγαίνει μπροστά και ο πρωθυπουργός με περιοδείες στο πλευρό των υποψηφίων που έχουν λάβει το χρίσμα της ΝΔ.

Βόλτα στον Βύρωνα δίπλα στον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας για την περιφέρερια Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Δευτέρας καθώς έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της επόμενης Κυριακής.

Ο πρωθυπουργός και ο κ. Χαρδαλιάς περπάτησαν στους δρόμους του Βύρωνα και συνομίλησαν με πολίτες όλων των ηλικιών.

«Αγαπητέ Νίκο, φίλες και φίλοι βρίσκομται εδώ για να στηρίξω ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλία ως του επόμενου περιφερειάρχη Αττικής» είπε ξεκινώντας την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Παράλληλα ζήτησε από όλους «να μην κρυβόμαστε στα δύσκολα, να ακουμε την κριτική των πολιτών και να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι. Να μπαίνουμε μπαίνουμε στην αρένα της πολιτικής αντιπαράθεσης. Θα γρατζουνιστούμε, θα ματώσουμε, θα λασπωθούμε αλλά θα είμαστε εκεί για να κάνουμε τη ζωή σας καλύτερη κάθε μέρα».

«Το κάνουμε ως κυβέρνηση και αυτο οφείλει να κάνει και η περιφέρεια Αττικής που την επόμενη 5ετια θα έχει κρίσιμο ρόλο στο αναπτυξιακό όραμα αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα στεκόμαστε δίπλα σας για να λύνουμε παθογένειες, να στηρίζουμε τους πιο αδύναμους και να βελτιώνουμε την καθημερινότητα»

Όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός «δεν κρύψαμε την πρόθεσή μας να δώσουμε έντονη πολιτική χροιά στις περιφέρειες της χώρας. Το κάναμε όχι γιατι μας ενδιαφέρει να βάψουμε τον χάρτη γαλάζιο, το κάναμε στις δύο εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου και δεν υπάρχει αμφιβολιά σήμερα ποια είναι η κυριαρχή πολιτικά δύναμη. Το κάναμε γιατι θέλαμε να στηρίξουμε πρόσωπα που συμμερίζονται την αναπτυξιακή προοπτική και μπορούν να υλοποιήσουν σε συνδυασμό με την κυβέρνηση κρίσιμες κεντρικές πολιτικές επιλογές».

Από την πλευρά του ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι «θέλω να δικαιώσω την εμπιστοσύνη και τη δική σας και των απλών πολιτών που με την κριτική και τις συμβουλές τους μας κάνουν να γίνομαστε καλύτεροι ως περιφερειάρχες και ως καλύτεροι άνθρωποι. Και είμαι έτοιμος να αναλαβώ αυτή την ευθύνη».

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Τρίτη ο κ. Χαρδαλιάς θα κάνει την κεντρική εκδήλωση της εκστρατείας του στο Ζάππειο, ενώ έχει ήδη «οργώσει» πολλές γειτονιές της Αττικής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγαίνει και πάλι μπροστά, προκειμένου να στηρίξει τους υποψήφιους περιφερειάρχες και δημάρχους που στηρίζει η ΝΔ. Ο κ. Μητσοτάκης, άλλωστε, γνωρίζει καλά από την πρόσφατη εμπειρία του ότι η μάχη κρίνεται και επί του πεδίου, ενώ και ο ίδιος στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις που η ΝΔ κέρδισε με αυτόν στο τιμόνι όργωσε την Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments