Πολιτική

Π. Κόκκαλης: «Από American Republicans δεν είμαι με κανέναν”

Π. Κόκκαλης: «Από American Republicans δεν είμαι με κανέναν”
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν φήμες στα social media σύμφωνα με τις οποίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν εγεγραμμένος ψηφοφόρος των Ρεπουμπλικάνων

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης με μία ανάρτηση του στο Χ – πρώην Twitter- σχολιάζει τις φήμες οι οποίες αναπαράγονται στα social media σύμφωνα με τις οποίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης είχε δηλωθεί στις ΗΠΑ ως εγεγραμμένος ψηφοφόρος των Ρεπουμπλικανών.

«Από Amerikans Republicans δεν είμαι με κανέναν», υποστηρίζει ο ευρωβουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φήμη αναπαράχθηκε και από τον χρήστη @GeorghyZhukov. «Το λέγαμε για πλάκα αλλά τελικώς ήταν αλήθεια», γράφει χαρακτηριστικά.

Ανάλογη δημοσίευση κάνει και ο χρήστης Κωστής Λυμπουρίδης μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook. «Κασελακιάδα 2. Σύντροφοι στην Κουμουνδούρου, ξέρατε ότι ο πρόεδρος σας, σύμφωνα με το voter registration history που είναι public information στις ΗΠΑ, ο Στέφανος είχε δηλωθεί ως ρεπουμπλικανός; (Στο σημείο αυτό να εκφράσω την ειλικρινή μου απορία που δεν έχει βρεθεί δημοσιογράφος να ψάξει τα public records των ΗΠΑ για τον κ. Κασελάκη, παρά μόνο αρκούνται στο να αναμασούν το βιογραφικό του όπως αυτός το πλάσαρε!)», σχολιάζει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments