Αθλητισμός

Κετσετζόγλου: «Η πιθανότερη ενδεκάδα της ΑΕΚ με Άγιαξ – Ίσως και βασικός ο Βίντα» [vid]

Κετσετζόγλου: «Η πιθανότερη ενδεκάδα της ΑΕΚ με Άγιαξ – Ίσως και βασικός ο Βίντα» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Τη θετική επίδραση στην ψυχολογία της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Άγιαξ που έχει οι επιστροφές τραυματιών που είχε αλλά και η νίκη στην πρώτη αγωνιστική με την Μπράιτον υπογράμμισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ με τον Κώστα Κετσετζόγλου.

Τη θετική επίδραση στην ψυχολογία της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Άγιαξ που έχει οι επιστροφές τραυματιών που είχε αλλά και η νίκη στην πρώτη αγωνιστική με την Μπράιτον υπογράμμισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης τόνισε ότι οι πάντες στην ομάδα έχουν αφήσει πίσω την ήττα στην Κρήτη και είναι συγκεντρωμένοι απόλυτα στο παιχνίδι της Πέμπτης και ανέλυσε τα δεδομένα που υπάρχουν ενόψει του «Αίαντα», υποστηρίζοντας ότι τα κέρδη από νίκες σαν αυτή που έκανε η ΑΕΚ στην Αγγλία στην πρώτη αγωνιστική, τόσο στον ψυχολογικό τομέα όσο και στον αγωνιστικό τα κουβαλάς μέχρι και το τέλος.

Στα αγωνιστικά θέματα ο Κώστας Κετσετζόγλου ανέφερε ότι όλοι οι παίκτες -εκτός του Γκαρσία- είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα. Θεώρησε ότι είναι δεδομένη η παρουσία του Μουκουντί στην 11άδα και υποστήριξε ότι υπάρχουν ελπίδες και για τον Βίντα.

Ακούστε τι ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments