Lifestyle

Δημήτρης Αλεξάνδρου έξαλλος με τη Χρηστίδου: Δεν μου σήκωνε τα τηλέφωνα

Δημήτρης Αλεξάνδρου έξαλλος με τη Χρηστίδου: Δεν μου σήκωνε τα τηλέφωνα

Πηγή Φωτογραφίας: lady.cyprustimes.com

Δημήτρης Αλεξάνδρου έξαλλος με τη Χρηστίδου: Εξαφανίστηκε. Δεν μου απάντησε ποτέ σε τηλέφωνα και μηνύματα για το τι θα κάνουμε.

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε δηλώσεις του για την Σίσσυ Χρηστίδου, τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου.

Αφορμή για τους δύο τελευταίους στάθηκε το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου του, καθώς και το όνομά του, το οποίο διέρρευσαν μέσω της εκπομπής τους.

View this post on Instagram

A post shared by Dimitris alexandrou (@dimitris_alexandrou)

Αναφορικά με τη Σίσσυ Χρηστίδου, εκνευρίστηκε με τον τρόπο που διακόπηκε η συνεργασία τους, καθώς ο ίδιος δεν είχε ενημερωθεί μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Fay’s Time», δήλωσε: «Δεν μάθαμε ποιος διέρρευσε το προσκλητήριο, γενικά είναι πάρα πολύ άκομψο όλο αυτό. Όλες οι εκπομπές χειρίστηκαν το θέμα πάρα πολύ άσχημα. Όλες οι εκπομπές ξέρουν ότι δεν θέλω να δείχνω το παιδί μου, γιατί δεν είναι η επιλογή του. Οπότε, αφού είναι κάτι που έχω επιλέξει εγώ και τους έχω παρακαλέσει και κάποιες εκπομπές κρύφτηκαν στα λόγια “κάναμε ένα τέλειο βίντεο και σας ευχηθήκαμε”, αυτά είναι λόγια του κω***. Είναι ό,τι χειρότερο. Όλοι αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο κι ηθικολογούνε στους άλλους για όλα αυτά τα καθώς πρέπει, κάνουν τα χειρότερα στους συνεργάτες. Τους έζησα. Ηθικολογούν για όλους τους άλλους κι όταν κλείνουν οι κάμερες είναι οι χειρότεροι. Τα ακούω όλα βερεσέ».

Για τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου, είπε: «Ο Ετεοκλής και η Ελένη βγάλανε το προσκλητήριο κανονικά, τα είπαν όλα, ενώ είχαμε συναντηθεί στις Μαλδίβες και τους είπα πόσο με έχει ενοχλήσει το ότι ειπώθηκε το όνομα του παιδιού μου, πριν το ανακοινώσω στην οικογένειά μου. Με πείραξε διπλά, γιατί ήταν φίλοι μου ο Ετεοκλής κι Ελένη και με ενόχλησε ότι το συνέχισαν. Θα μπορούσε κάλλιστα ο Ετεοκλής να με ρωτήσει αν θα έχω θέμα που θα έπαιζε το προσκλητήριο και μου είπε ότι δεν το είδε. Αυτά τα πράγματα με ενοχλούν χειρότερα. Και να πάρεις τηλέφωνο τι; Προσβάλλουν την οικογένειά μου. Να κάνω μήνυση; Και; Υποτίθεται ότι θέλουν σεβασμό κι έκαναν το χειρότερο, έβγαλαν το προσκλητήριο του παιδιού μου. Αυτό γυρνάει πίσω; Είναι θέμα σεβασμού. Αφού κουνάς το χέρι σε όλους τους άλλους κι εσύ κάνεις χειρότερα, τι να το κάνω; Για μένα ήταν πολύ μεγάλο πράγμα. Μου χάλασε τη διάθεση, γιατί έχω πει σε έναν – έναν ότι δεν θέλω να μιλάνε για το παιδί μου».

Στη συνέχεια, μίλησε για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τη συνεργασία τους. «Δεν της έστειλα καλή επιτυχία, δεν έχουμε την καλύτερη επικοινωνία, χάλασε το θέμα. Εξαφανίστηκε. Δεν μου απάντησε ποτέ σε τηλέφωνα και μηνύματα για το τι θα κάνουμε. Έφτασα τον Οκτώβριο να διαπραγματεύομαι μια καινούρια εκπομπή», είπε αρχικά.

«Έμαθα τον Σεπτέμβριο ότι δεν θα είμαι στην εκπομπή. Ήταν δύσκολο και περίεργο όλο αυτό. Μου είπε θα μου απαντήσει μάλλον την Παρασκευή. Μάλλον ήταν αυτή η Παρασκευή με τις 27 ώρες, δεν έχει έρθει ακόμη αυτή η απάντηση. Δεν είμαι απογοητευμένος. Κάθε χρόνο ακούω “ο Δημήτρης είναι καλό παιδί, δεν θα μιλήσει”. Πρέπει όμως κάποια στιγμή να μιλάμε για τους άλλους και για όλα αυτά που κάνουν. Όλοι αυτοί που κουνάνε το χέρι τους δεξιά και αριστερά, κάνουν χειρότερα πράγματα. Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε κι εμείς που δουλεύουμε. Δηλαδή αν σου έλεγα “όλα καλά” και δεν μιλιούνται μεταξύ τους, τι είναι όλα καλά; Δεν είναι καλά. Πρέπει να πεις αυτό που σε ενοχλεί», συμπλήρωσε.

Τέλος, έκλεισε λέγοντας πως τόσο η Σίσσυ Χρηστίδου, όσο κι οι υπόλοιποι που βρίσκονται στην τηλεόραση, δεν είναι στην πραγματικότητα, αυτό που δείχνουν στο γυαλί.

«Θα ήταν πιο ντόμπρο να μου έλεγε η Σίσσυ ότι δεν θα συνεχίσω, θα ήθελες εσύ να ενημερωνόσουν τον Σεπτέμβριο και να έψαχνες για δουλειά; Δεν αποχαιρέτησα τον κόσμο, δεν είπα ευχαριστώ για την συνεργασία, δεν μίλησα με τους συναδέλφους μου για να τους πω ευχαριστώ. Έχει μείνει αναπάντητο το ερώτημα για εμένα. Και για τον κόσμο φαίνεται περίεργο. Ξεκινά η σεζόν και βλέπουν ένα άλλο άτομο στη τηλεόραση, εγώ τι θα απαντήσω; Μου φαίνονται όλα περίεργα κι επειδή τόσα χρόνια, δεν μιλάει κανένας και επειδή όλοι αυτοί οι άνθρωποι συνεχίζουν και δουλεύουν, κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσω. Γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι βλέπουν την καλή όψη», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments