Πολιτική

Άδωνις για εκλογή Κασσελάκη: Όλα πήγαν κατ’ ευχήν

Άδωνις για εκλογή Κασσελάκη: Όλα πήγαν κατ’ ευχήν

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ACTION24, «Όλα πήγαν κατ’ ευχήν», απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης, όταν τοποθετείται στο πρόσωπο που θα επιθυμούσε να αναδειχθεί στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Να βγάλει τον Sport Billy από μέσα του»

Την άποψή του για το πρόσωπο και τις πολιτικές πρακτικές του κ. Στέφανου Κασσελάκη εκφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τον καλεί να σοβαρευθεί πολιτικά το συντομότερο.

«Θα είναι ευτύχημα ο κ. Στέφανος Κασσελάκης να βγάλει τον Sport Billy που έχει μέσα του και να εργαστεί σοβαρά», δηλώνει χαρακτηριστικά ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

«Όλα πήγαν κατ’ ευχήν», απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης, όταν τοποθετείται στο πρόσωπο που θα επιθυμούσε να αναδειχθεί στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τον Άδωνι, «είναι σημαντικό ο κ. Κασσελάκης να αντιληφθεί ότι δεν είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εκλεγμένος πρόεδρος. Και όσο διαρκούσαν οι εσωκομματικές διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία δεν έπρεπε να παρέμβει, σεβόμενη τις εξελίξεις και τις διαδικασίες στο εσωτερικό ενός άλλου πολιτικού κόμματος. Πλέον, όμως, ο κ. Κασσελάκης είναι ο πρόεδρος του κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αναπόδραστα, οι λόγοι και οι πράξεις του θα κρίνονται από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας».

Στο πλαίσιο αυτό, «εξετάζουμε με ενδιαφέρον και προσοχή τους λόγους και τα έργα του κυρίου Κασσελάκη, αλλά δεν πείθουν», συνεχίζει  ο Άδωνις, ο οποίος συμπληρώνει πως «δεν μπορεί να πείσει κάποιος που τη μια φορά υπόσχεται σχολικές μονάδες και air condition και, την άλλη φορά, φοράει γαλότσες και δουλεύει το φτυάρι. Αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά».

Από την κριτική του υπουργού Εργασίας δεν διαφεύγει και το γεγονός ότι ο πρόεδρος της μείζονος αντιπολίτευσης προσπαθεί να συσχετίσει τον Αχιλλέα Μπέο με τη Νέα Δημοκρατία: «Ο κ. Κασσελάκης ζήτησε από τη ΝΔ να άρει την εμπιστοσύνη της στον Αχιλλέα Μπέο. Ωστόσο, ο κ. Μπέος δεν έχει το χρίσμα της ΝΔ, δεν είναι υποψήφιος της ΝΔ. Ο κ. Μπέος, ο οποίος εκτιμώ ότι θα κερδίσει και με άνετη διαφορά, δεν έχει την παραμικρή σχέση με το κόμμα μας».

«Αλλά», καταλήγει ο υπουργός, «ο κ. Κασσελάκης ενοχλείται από τον Αχιλλέα Μπέο και δεν ενοχλείται από το δεξί του χέρι, τον κύριο Παύλο Πολάκη; Μα ο κ. Πολάκης υποστήριξε δημοσίως ότι ο δημοσιογράφος κ. Γιάννης Πρετεντέρης είναι ένας κουβάς με σκατά. Και ισχυρίζεται πως τον ενοχλεί ο Μπέος και όχι ο Πολάκης. Αστεία πράγματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments