Αθλητισμός

Ρίχνει «δίχτυα» σε Καβάλα ο ΠΑΟΚ [vid]

Ρίχνει «δίχτυα» σε Καβάλα ο ΠΑΟΚ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Ανέκαθεν τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ κυριαρχούσαν και αποτελούσαν δικαιολογημένα αντικείμενο συζητήσεων, ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι από πλευράς Ιβάν Σαββίδη 

Ανέκαθεν τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ κυριαρχούσαν και αποτελούσαν δικαιολογημένα αντικείμενο συζητήσεων, ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι από πλευράς Ιβάν Σαββίδη έχουν επενδυθεί πολλά στα κέντρα αιμοδοσίας της ομάδας

Ανέκαθεν τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ κυριαρχούσαν και αποτελούσαν δικαιολογημένα αντικείμενο συζητήσεων, ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι από πλευράς Ιβάν Σαββίδη έχουν επενδυθεί πολλά στα κέντρα αιμοδοσίας της ομάδας προκειμένου να δώσουν μία φρεσκάδα πολυτέλειας στο σύλλογο με την καλύτερη βιτρίνα. Αυτή της Ευρώπης.

Σε συνέχεια της αναζήτησης για νεαρά ταλέντα σημειώνεται πως οι «ασπρόμαυροι» απλώνουν δίχτυα και στην Καβάλα με τις ακαδημίες της μακεδονικής πόλης να στέκονται στα δοκιμαστικά που αναμένεται να πραγματοποιηθούν υπό το βλέμμα των Γιάννη Αβραμίδη και Αλέκο Θεοδωρίδη. Μεταξύ άλλων αναφέρουν πως «οι δοκιμαζόμενοι αθλητές του 2013-14 πρέπει να είναι στις εγκαταστάσεις στις 15:45 το μεσημέριενώ οι αθλητές του 2011-2012 στις 17:00 το απόγευμα».

Όπως υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά: Την Πέμπτη (05/10) θα αρχίσουν οι επιλογές για το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που εδρεύει στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ Mundialito τα τελευταία 8 χρόνια!!! Οι δοκιμαζόμενοι αθλητές του 2013-14 πρέπει να είναι στις εγκαταστάσεις στις 15:45 το μεσημέρι, ενώ οι αθλητές του 2011-2012 στις 17:00 το απόγευμα.

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι στα δοκιμαστικά οι υπεύθυνοι του προγράμματος Γιάννης Αβραμίδης και Αλέκος Θεοδωρίδης. Η ακαδημία κάνει κάλεσμα προς όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές από το Νόμο Καβάλας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments