Ελλάδα

Μακελειό στη Λούτσα: Πως ο 32χρονος “Σουλειμάν” οδήγησε στην ενέδρα θανάτου των 6 “Daltons”

Μακελειό στη Λούτσα: Πως ο 32χρονος “Σουλειμάν” οδήγησε στην ενέδρα θανάτου των 6 “Daltons”

Πηγή Φωτογραφίας: peripoliko__eurokinissi

O 32χρονος, ήταν το άτομο που προμήθευσε τα θύματα του μακελειού με πλαστές ταυτότητες και τους υποσχέθηκε να τους μεταφέρει με το αμάξι στο αεροδρόμιο για να πετάξουν για Ιταλία.

Ενέδρα θανάτου με πρόσχημα την άμεση απομάκρυνση του από το σπίτι που είχαν ενοικιάσει στη Λούτσα, έστησε ο «Σουλειμάν» στους 6 άνδρες που εκτελέστηκαν το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Ο «Σουλεϊμάν» στην κατοχή του οποίου είχαν βρεθεί σφαίρες κατά την διάρκεια του ελέγχου πριν απογειωθεί από το Ελευθέριος Βενιζέλος, ήταν πρώην μέλος των Dalton’s του Μπαρίς Μπογιούν, ο οποίος άλλαξε στρατόπεδο και πήγε με την αντίπαλη συμμορία, αυτή των redkit.

O 32χρονος, ήταν το άτομο που προμήθευσε τα θύματα του μακελειού με πλαστές ταυτότητες και τους υποσχέθηκε να τους μεταφέρει με το αμάξι στο αεροδρόμιο για να πετάξουν για Ιταλία.

Στο δρόμο όμως του είχαν στήσει καρτέρι θανάτου και τους εκτέλεσαν. Την ημέρα των δολοφονίας μάλιστα, τους πρότεινε να τους πάει κουρέα στο σπίτι για να τους… περιποιηθεί, κάτι που δείχνει πως εξέταζε το ενδεχόμενο να τους δολοφονήσουν μέσα σε χώρο, κάτι που για άγνωστο λόγο δεν έγινε.Λίγες ώρες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας για την υπόθεση, στελέχη του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής, πέρασαν χειροπέδες σε έναν ακόμη Τούρκο, ηλικίας 28 ετών, στον Άγιο Δημήτριο.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, διέμενε στην χώρα μας έχοντας πολιτικό άσυλο, έκανε περιστασιακές δουλειές και είχε αναλάβει τις προπαρασκευστικές ενέργειες πριν τις εκτελέσεις.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε πως μαζί με τον 32χρονο «Σουλεϊμάν», πραγματοποιούσαν διακινήσεις μεταναστών.

Οι αρχές αναζητούν ένα ακόμη συνεργό, ενώ ακόμη και σήμερα, δεν έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητα των ατόμων που εκτέλεσαν τα 6 άτομα στη Λούτσα, ενώ αναζητούν έναν ακόμη άγνωστο συνεργό.

Οι 6 άνδρες που εκτελέστηκαν στην Λούτσα και ετοιμάζονταν να πετάξουν με προορισμό την Ιταλία, ήταν καταζητούμενοι στην Τουρκία για βαριά αδικήματα, όπως ανθρωποκτονία και παράνομη παρακράτησης.

Κίνητρο της δολοφονίας τους, ήταν ο «ανοιχτός πόλεμος» με τα μέλη της redkid, τα συμβόλαια θανάτου και την διακίνηση ναρκωτικών.

Τα στελέχη της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, συνεχίζουν να εξετάζουν τα κινητά τηλέφωνα των θυμάτων, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει εντοπιστεί δήθεν μήνυμα από συνεργό τους πως « αποκαλύφθηκε η θέση τους» και θα έπρεπε να φύγουν από το σπίτι στη Λούτσα, ούτε, πως προετοίμαζαν κάποια άλλη ενέργεια εντός των συνόρων της χώρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments