Focus

Βικτόρια Μπέκαμ: Μιλάει για πρώτη φορά για τις δυσκολίες στον γάμο της και την απιστία του Ντέιβιντ

Βικτόρια Μπέκαμ: Μιλάει για πρώτη φορά για τις δυσκολίες στον γάμο της και την απιστία του Ντέιβιντ

Πηγή Φωτογραφίας: dfhrefgh.top

«Ήταν η πιο δύσκολη περίοδο για εμάς, επειδή ήταν σαν όλος ο κόσμος να είναι εναντίον μας», είπε η Βικτόρια Μπέκαμ στο ντοκιμαντέρ του Netflix για τον σύζυγό της.

Η Βικτόρια Μπέκαμ μίλησε για τη «δυσκολότερη περίοδο» του γάμου της, όταν υπήρχαν δημοσιεύματα για φερόμενη εξωσυζυγική σχέση του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Στο παρελθόν τόσο η Βικτόρια Μπέκαμ όσο και ο σύζυγός της έχουν διαψεύσει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε εξωσυζυγική σχέση το 2003, την περίοδο που έπαιζε στη Ρεάλ.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

«Ήταν η πιο δύσκολη περίοδο για εμάς, επειδή ήταν σαν όλος ο κόσμος να είναι εναντίον μας», είπε η Βικτόρια Μπέκαμ στο ντοκιμαντέρ του Netflix για τον σύζυγό της. «Ήμασταν ο ένας εναντίον του άλλου, αν θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής», συμπλήρωσε.

Κανένας από τους δυο τους δεν έδωσε διευκρινίσεις για εκείνη την περίοδο, μιλώντας στο ντοκιμαντέρ που έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη. Ωστόσο, η Βικτόρια Μπέκαμ είπε: «Ξέρετε, μέχρι τη Μαδρίτη, ήταν κάποιες φορές σαν να ήμασταν εμείς εναντίον όλων των άλλων. Αλλά ήμασταν μαζί, ήμασταν ενωμένοι, είχαμε ο ένας τον άλλον. Αλλά όταν ήμασταν στην Ισπανία, δεν ένιωθα σαν να είχαμε ο ένας τον άλλο πραγματικά. Και αυτό είναι λυπηρό»

Η σχεδιάστρια μόδας αναφέρθηκε και στο πώς αντιμετώπισαν τα ΜΜΕ την οικογένεια, όταν και εκείνη μαζί με τα παιδιά του ζευγαριού εγκαταστάθηκαν στη Μαδρίτη. «Ήταν ένας εφιάλτης. Από τη στιγμή που ανοίγαμε την πόρτα το πρωί, ο Τύπος ήταν όπου πηγαίναμε, μας ακολουθούσαν», περιέγραψε.

«Ήταν ένα απόλυτο τσίρκο. Είναι διασκεδαστικό όταν έρχεται το τσίρκο στην πόλη, ε; Εκτός αν είσαι σε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε αν απεχθανόταν εκείνη την περίοδο τον σύζυγό της, απάντησε: «Αν είμαι απόλυτα ειλικρινής, ναι. Πιθανότατα δεν έχω υπάρξει πιο δυστυχισμένη».

«Υπήρξαν κάποιες φριχτές ιστορίες που ήταν δύσκολο να τις διαχειριστούμε», είπε στο ντοκιμαντέρ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, αναφερόμενος σε εκείνη την περίοδο.

«Ήταν η πρώτη φορά που η Βικτόρια κι εγώ δεχόμασταν τέτοια πίεση στον γάμο μας. Κάθε ημέρα που ξυπνούσαμε υπήρχε κάτι διαφορετικό. Νομίζω ότι αμφότεροι νιώσαμε τότε όχι να χάνουμε ο ένας τον άλλον, αλλά να πνιγόμαστε. Δεν ξέρω πώς το ξεπεράσαμε, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής», δήλωσε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments