Lifestyle

Χρηστίδου: «Πηγαίνω θαμνάκι – θαμνάκι και παρακολουθώ τον γιο μου στην Κηφισιά»

Χρηστίδου: «Πηγαίνω θαμνάκι – θαμνάκι και παρακολουθώ τον γιο μου στην Κηφισιά»

Πηγή Φωτογραφίας: ok.mag.gr

Χρηστίδου: «Έστειλα μήνυμα στον Αλεξάνδρου για τις δηλώσεις του και μου είπε δεν είπα ποτέ ότι σε έπαιρνα τηλέφωνο»

Στις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου απάντησε για πρώτη φορά η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια διευκρίνισε τι συνέβη και τον λόγο που διακόπηκε η συνεργασία τους, στις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια εκδήλωσης το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου.

«Όταν τελείωσε η σεζόν κάλεσα τους συνεργάτες μου σε ένα γεύμα, που το κάνω κάθε χρόνο, για να τους ευχαριστήσω για τη σεζόν. Ήταν καλεσμένος και ο Δημήτρης φυσικά. Ήταν η τελευταία φορά που τον είδα. Σε εκείνη τη φάση είχε λήξει μεν η σεζόν, ακόμη όμως δεν γνωρίζαμε τι θα γίνει με την ομάδα. Του είπα ότι ακόμη δεν γνωρίζω. Κάναμε συσκέψεις με τον Κοκλώνη και καταλήξαμε ότι λόγω μπάτζετ δεν μπορεί να μείνει η ομάδα, όπως ήταν» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

View this post on Instagram

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

«Για αυτό τον λόγο και ο Δημήτρης δεν αναπληρώθηκε. Δεν ήρθε κάποιος στη θέση του. Επειδή ήξερα ότι ο Αλεξάνδρου ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας του Κοκλώνη, το μπάτζετ αφορά τη δική μας εκπομπή, δεν περνάει από μένα, δεν το αποφασίζω εγώ. Η εταιρεία, επειδή ανήκει στο δυναμικό της, ήξερα ότι ο Δημήτρης θα παραμείνει στην εταιρεία και απλά δεν χωράει στο budget της εκπομπής. Ήξερα ότι δεν θα μείνει χωρίς δουλειά και θεώρησα ότι θα τον ενημερώσει η εταιρεία» πρόσθεσε η γνωστή παρουσιάστρια.

«Τον άκουσα με έκπληξη στις δηλώσεις του. Κατευθείαν τον πήρα τηλέφωνο και μου το έκλεισε. Έστειλα μήνυμα στον Αλεξάνδρου για τις δηλώσεις του και μου είπε δεν είπα ποτέ ότι σε έπαιρνα τηλέφωνο. Του λέω “πότε με πήρες τηλέφωνο και δεν το σήκωσα;” και μου απάντησε “γιατί να σε πάρω;”. Άρα ούτε τηλέφωνο με πήρε. Δεν ξέρω γιατί έγινε όλο αυτό. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για αυτά που είπε ο Δημήτρης. Συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Δεν ένιωθα ότι είχε κάποιο θέμα μαζί μας. Δεν γνώριζα ότι ο Δημήτρης θα φύγει από την εκπομπή. Κάναμε βίντεο για την Ελένη Βουλγαράκη γιατί ήξερα ότι θα φύγει και ήταν μαζί μας πέντε χρόνια. Με στεναχωρεί που δεν με πήρε τηλέφωνο και γίνεται όλο αυτό μπροστά σας» είπε στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τέλος, σχετικά με τη βάφτιση του γιου του με την Ιωάννα Τούνη, ανέφερε: «Δεν με κάλεσε στη βάφτιση. Θεώρησα ότι θα γίνεται σε στενό κύκλο. Αν με καλούσε θα πήγαινα, αλλά δεν καλέστηκα. Ο Αλεξάνδρου με ρωτούσε τι θα κάνει με την εκπομπή και του απάντησα δεν ξέρω. Δεν θα κάνω άλλη κίνηση να ξαναμιλήσω μαζί του. Δεν θέλω να μένει κάτι στον αέρα γιατί είμαι πάρα πολύ προσεκτική με αυτά τα πράγματα, με τους συνεργάτες μου πάρα πολύ τυπική και θεωρώ ότι αυτό είναι άδικο».

Tι δήλωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου Έξαλλος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε δηλώσεις του για την Σίσσυ Χρηστίδου, τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου.

Αφορμή για τους δύο τελευταίους στάθηκε το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου του, καθώς και το όνομά του, το οποίο διέρρευσαν μέσω της εκπομπής τους.

View this post on Instagram

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

Αναφορικά με τη Σίσσυ Χρηστίδου, εκνευρίστηκε με τον τρόπο που διακόπηκε η συνεργασία τους, καθώς ο ίδιος δεν είχε ενημερωθεί μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Fay’s Time» την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν μάθαμε ποιος διέρρευσε το προσκλητήριο, γενικά είναι πάρα πολύ άκομψο όλο αυτό. Όλες οι εκπομπές χειρίστηκαν το θέμα πάρα πολύ άσχημα. Όλες οι εκπομπές ξέρουν ότι δεν θέλω να δείχνω το παιδί μου, γιατί δεν είναι η επιλογή του. Οπότε, αφού είναι κάτι που έχω επιλέξει εγώ και τους έχω παρακαλέσει και κάποιες εκπομπές κρύφτηκαν στα λόγια “κάναμε ένα τέλειο βίντεο και σας ευχηθήκαμε”, αυτά είναι λόγια του κω***. Είναι ό,τι χειρότερο. Όλοι αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο κι ηθικολογούνε στους άλλους για όλα αυτά τα καθώς πρέπει, κάνουν τα χειρότερα στους συνεργάτες. Τους έζησα. Ηθικολογούν για όλους τους άλλους κι όταν κλείνουν οι κάμερες είναι οι χειρότεροι. Τα ακούω όλα βερεσέ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments