Pagenews.gr / EDITOR'S PICK / «Taylor Swift: The Eras Tour»: Ξεπέρασε τα 100 εκατ. δολ. η προπώληση εισιτηρίων για την ταινία
Η ταινία με συνολική διάρκεια 168 λεπτών σε σκηνοθεσία Σαμ Γουέντς (Sam Wrench) θα «ταξιδέψει» τους θεατές στις συναυλίες που έδωσε η Taylor Swift στο SoFi Stadium στην Καλιφόρνια.
Η 12 φορές νικήτρια Grammy έχει λάβει προσωρινή άδεια από το συνδικάτο SAG-AFTRA, για να μπορέσει να την προωθήσει ενώ ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της «Eras Tour» θα είναι στο Μπουένος ‘Αιρες της Αργεντινής στις 9 Νοεμβρίου.
Η ταινία «Taylor Swift: The Eras Tour» θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Οκτωβρίου -είναι και ο τυχερός αριθμός της ποπ σταρ- και θα προβληθεί σε 8.500 κινηματογράφους σε 100 χώρες.