Ελλάδα

Θεσσαλία: Κρούσματα αισχροκέρδειας και στα ενοίκια καταγγέλουν οι πλημμυροπαθείς

Θεσσαλία: Κρούσματα αισχροκέρδειας και στα ενοίκια καταγγέλουν οι πλημμυροπαθείς

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), «Υπάρχει αισχροκέρδεια. Κάθε φορά που γίνεται ένας πόλεμος, κάποιοι βγαίνουν κερδισμένοι και κάποιοι χάνουν. Έναν πόλεμο ζούμε», αναφέρει πολίτης στην κάμερα του Alpha

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Σοβαρές καταγγελίες από για τα ενοίκια που καλούνται να πληρώσουν οι πλημμυροπαθείς στην περιοχή της Θεσσαλίας

«Υπάρχει αισχροκέρδεια. Κάθε φορά που γίνεται ένας πόλεμος, κάποιοι βγαίνουν κερδισμένοι και κάποιοι χάνουν. Έναν πόλεμο ζούμε», αναφέρει πολίτης στην κάμερα του Alpha με έναν άλλο να συμπληρώνει:

«Ότι υπάρχει είναι πανάκριβο. Ζητάνε 500 ευρώ, 450 για 40 τετραγωνικά».

Η κατάσταση είναι τραγική ακόμα και σε περιοχές που πρόσφατα επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Για παράδειγμα στη Λάρισα ισόγειο διαμέρισμα 95τ.μ. κινείται στα 700 ευρώ.

Όπως καταγγέλλουν πλημμυροπαθείς πολλοί ιδιοκτήτες που διαθέτουν ακίνητα στην περιοχή της Λάρισας εκτός από τη μεγάλη αύξηση που ζητούν και να προπληρώσουν τα ενοίκια.

Τα ίδια αυξημένα ενοίκια το τελευταίο διάστημα διαπιστώνονται σύμφωνα με μεσιτικά γραφεία μία αυξητική τάση. Ιδιαίτερα μετά τις φονικές πλημμύρες καθώς η ζήτηση όπως λένε ανεβαίνει.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.