Πολιτική

Κασσελάκης από Πάτρα: “Την Κυριακή ψηφίζουμε ανθρώπους με καθαρά χέρια”

Κασσελάκης από Πάτρα: “Την Κυριακή ψηφίζουμε ανθρώπους με καθαρά χέρια”

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ

Την Πάτρα επισκέφτηκε σήμερα (06/10) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο περιοδείας του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν πολίτες της Πάτρας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, που περιόδευσε στο κέντρο της πόλης μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Κώστα Καρπέτα, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Ο προοδευτικός κόσμος της Ελλάδας, ο κόσμος του κέντρου, έχει μια ευκαιρία αυτή την Κυριακή να επιλέξει “καθαρά χέρια”, ανθρώπους που έχουν εργαστεί στην κοινωνία μέσα και θέλουν να προσφέρουν, με ενσυναίσθηση, ανθρωπιά και με έγνοια για το περιβάλλον» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, αναφερόμενος στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής.

«Ο Κώστας Καρπέτας είναι ένα από αυτά τα άτομα που αξίζουν τη στήριξη του προοδευτικού κόσμου. Η χώρα μας μπορεί καλύτερα από αυτό που ζει αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στο εκλογικό κέντρο του Κώστα Καρπέτα.

«Έχουν αμελήσει τον τόπο, έχουν ξεκοκαλίσει το μέλλον του τόπου», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, υπογραμμίζοντας ότι κάτι αντίστοιχο είδαμε και στη Θεσσαλία με 500 εκατ. ευρώ, τα οποία ήταν να πάνε για αντιπλημμυρικά έργα μετά τον “Ιανό” και ο πρωθυπουργός της χώρας δεν έχει ιδέα πού έχουν πάει, αλλά δίνει υποσχέσεις».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδαςπερπάτησαν στο κέντρο της Πάτρας και συνομίλησαν με τους πολίτες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments