Ελλάδα

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Στο 70% εκτιμάται η αποχή στον δήμο της Αθήνας

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Στο 70% εκτιμάται η αποχή στον δήμο της Αθήνας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η αποχή στον δήμο της Αθήνας από τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 υπολογίζεται ότι κινείται κοντά στο 70%.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Πολύ μεγάλη εκτιμάται ότι θα είναι η αποχή στον δήμο της Αθήνας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η αποχή στον δήμο της Αθήνας από τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 υπολογίζεται ότι κινείται κοντά στο 70%.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στην περιφέρεια Αττικής, αντίστοιχα, ο Νίκος Χαρδαλιάς φέρεται να εξασφαλίζουν τη νίκη από τον Α’ γύρο των εκλογών.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσοστό συμμετοχής στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 έφτασε το 44,6%, δηλαδή 4.360.000 πολίτες είχαν ασκήσει το εκλογικό δικαίωμά τους.

Κώστας Καλλιαντέρης
Κώστας Καλλιαντέρης

Οικονομικός δημοσιογράφος με εμπειρία σε digital media και ανάλυση οικονομικής – πολιτικής επικαιρότητας.