Ελλάδα

Γ.Γ. Υπουργείου Εσωτερικών: Εικόνα για τα αποτελέσματα των εκλογών θα έχουμε μετά τις 9 το βράδυ [vid]

Γ.Γ. Υπουργείου Εσωτερικών: Εικόνα για τα αποτελέσματα των εκλογών θα έχουμε μετά τις 9 το βράδυ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364094] ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 / ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Δεν υπάρχει κατάλογος ετεροδημοτών, ο καθένας θα πάει να ψηφίσει στον τόπο που είναι εγγεγραμμένος», τόνισε ο κ. Μπαλέρμπας

Από τις 7:00 το πρωί έως τις 7:00 το απόγευμα θα διεξάγεται αύριο η ψηφοφορία για τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές, ανέφερε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Αθανάσιος Μπαλέρμπας.   «Αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαλογή των ψηφοδελτίων και η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων των υπερσυνδυασμών, ο δικαστικός αντιπρόσωπος θα στείλει ηλεκτρονικά το πρώτο αποτέλεσμα, το οποίο θα είναι επιβεβαιωμένο. Υπολογίζουμε ότι το πιο μικρό τμήμα θα δώσει το αποτέλεσμα γύρω στις 19:45. Βέβαια, εικόνα θα έχουμε μετά τις 21:00 – 21:30», τόνισε ο κ. Μπαλέρμπας.

Όπως διευκρίνισε, σε αυτές τις εκλογές «δεν υπάρχει κατάλογος ετεροδημοτών, ο καθένας θα πάει να ψηφίσει στον τόπο που είναι εγγεγραμμένος».

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – ”Σήμερα είναι η μεγαλη γιορτή της αυτοδιοίκησης”

Στο 1ο Λύκειο Κηφισιάς ψήφισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς υποδέχθηκε τον Πρωθυπουργό στο εκλογικό τμήμα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε την ταυτότητά του μέσω του Gov Wallet στην εφορευτική επιτροπή και μπήκε στη συνέχεια πίσω από το παραβάν για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. «Σήμερα είναι η μεγαλη γιορτή της αυτοδιοίκησης. Ψηφίζουμε για μια καλύτερη καθημερινότητα. Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει κρύψει οτι έχει δώσει πολιτική διάσταση στις εκλογές. Θέλουμε να εκλέξουμε ανθρώπους που θα ασπάζονται μια καλύτερη Ελλάδα με αναπτυξιακή δυναμική. Η κρίση στα χέρια των πολιτών. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments