Lifestyle

Μιχάλης Οικονόμου: «Φοβόμουν μην κάνουν bullying στο παιδί μου»

Μιχάλης Οικονόμου: «Φοβόμουν μην κάνουν bullying στο παιδί μου»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Μιχάλης Οικονόμου: "Πιστεύω πως η κοινωνία είναι έτοιμη πια να αποδεχτεί μια ομόφυλη οικογένεια."

Για τη θεατρική παράσταση, όπου πρωταγωνιστεί, αλλά και την οικογένειά του μίλησε ο Μιχάλης Οικονόμου σε δηλώσεις του, που προβλήθηκαν το πρωί της Κυριακής 8 Οκτωβρίου.

«Μεγαλώνοντας έχω μάθει να βάζω τα όριά μου στους γονείς μου. Αυτό, βέβαια, δεν είναι εύκολο. Θέλει πολύ μεγάλη ισορροπία. Ως έφηβος έκανα την επανάστασή μου αλλά πιο ήπια, απέφευγα να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί τους», δηλώνει αρχικά ο Μιχάλης Οικονόμου στο «I Love ΣουΚου».

«Με τιμά που ο κόσμος αναγνωρίζει τη δουλειά μου και που παίρνουν το θάρρος να μου μιλήσουν. Επειδή έχω μιλήσει ανοιχτά για μένα και την οικογένειά μου, μόνο θετικά σχόλια ακούω για αυτό» συνέχισε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιχάλης Οικονόμου/M. Oikonomou (@ecomike)

Ακόμη, στην ίδια συνέντευξη, παραδέχτηκε ότι: «Φοβόμουν για το παιδί μη τυχόν και του κάνουν bullying για αυτό, όταν μεγαλώσει. Ελπίζω να μη γίνει».

«Πιστεύω όμως ότι η κοινωνία μας είναι πλέον έτοιμη να αποδεχθεί την ομόφυλη οικογένεια. Πολλά ομόφυλα ζευγάρια επικοινώνησαν μαζί μου, μετά την εξομολόγησή μου, και μου είπαν: είσαι η φωνή μας» είπε τέλος, ο Μιχάλης Οικονόμου.

Τον Νοέμβρη του 2022, ο Μιχάλης Οικονόμου και ο σύζυγός του, Γιώργος Μακρής ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά Μαμα-δες στην ΕΡΤ2. Το ζευγάρι εξομολογήθηκε τον τρόπο με τον οποίο κατόρθωσε να υιοθετήσει το παιδί του.

«Δύο μήνες πριν γεννηθεί το παιδί προέκυψε η σκέψη να κάνουμε οικογένεια. Σε αντίθεση ίσως με άλλα ζευγάρια που μπαίνουν στη διαδικασία να το προγραμματίσουν, να πάνε για εξωσωματικές ή να βρουν μια παρένθετη μητέρα, το παιδί μας ήρθε από ένα συγγενικό πρόσωπο και, επειδή ήταν μονόδρομος πως θα πήγαινε σε ένα ίδρυμα, έπρεπε να πάρουμε ένα είδος γρήγορης απόφασης για να δούμε αν θα το κυνηγήσουμε εμείς με την ευκολία της συγγένειας με το πρόσωπο αυτό. Αν δεν υπήρχε αυτή η συγγένεια θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο οπότε θα μπαίναμε σε μια άλλη διαδικασία» είπε ο Μιχάλης Οικονόμου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments