Lifestyle

Παναγιώτης Φασούλας: «Μου λείπει από το μπάσκετ η… ιδρωτίλα»

Παναγιώτης Φασούλας: «Μου λείπει από το μπάσκετ η… ιδρωτίλα»

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ Action24

Παναγιώτης Φασούλας: Τώρα είμαι πιο έντονα πολιτικοποιημένος και πιο ελεύθερος

Ο Παναγιώτης Φασούλας μίλησε για όσα του λείπουν όλα αυτά τα χρόνια που έχει αποσυρθεί από το μπάσκετ.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Αθηναϊδα Νέγκα για την εκπομπή «Καλύτερα αργά», αρχικά αναφέρθηκε στο μπάσκετ, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Fasoulas (@fasoulas.panagiotis)

«Έχει καλύτερα συνολική υποστήριξη σήμερα το μπάσκετ. Με ρωτάνε πολλοί γι’ αυτό και τους λέω πάντα ότι τα πράγματα αλλάζουν. Εμείς είχαμε καλύτερη τεχνική υποστήριξη απόν αυτούς που έπαιζαν μπάσκετ τη δεκαετία του ’60 και του ’70. Αυτοί σήμερα έχουν καλύτεροι υποστήριξη από αυτούς που έπαιζαν το 2000 και το 2010» είπε.

«Για μένα έχει παραγίνει η ατομική ανάλυση των παικτών. Δηλαδή μπαίνει ένας παίκτης στο γήπεδο και πλέον δεν σκέφτεται τόσο πολύ τη νίκη, μέσα από την οποία θα έρθει και η δόξα για τον ίδιο και το καλύτερο συμβόλαιο, όσο σκέφτεται τα αναλυτικά του στατιστικά. “Πρέπει να πάρω 8 ριμπάουντ για να γίνω ο δεύτερος ριμπάουντερ στην ιστορία της Α1, οπότε πολύ λίγο με νοιάζει τι υπόλοιπο θα κάνω αλλά θα πάρω τα ριμπάουντ”. Οπότε έχει γίνει πολύ αναλυτικό, ασχολούνται πολύ με τα μαθηματικά και οι παίκτες και οι γύρω παρά με την ουσία του παιχνιδιού» συνέχισε ο πρώην μπασκετμπολίστας.

«Μου λείπει η ιδρωτίλα, η αγωνία και το έντονο συναίσθημα της χαράς και της στεναχώριας. Ένα τέτοιο συναίσθημα βρίσκει δύσκολα κανείς γιατί είναι μόνο στον πρωταθλητισμό. Να χαίρεσαι τόσο έντονα και να λυπάσαι τόσο πολύ, επίσης, όταν χάνεις. Αυτά τα έντονα συναισθήματα μού λείπουν» είπε τέλος, ο Παναγιώτης Φασούλας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments