Πολιτική

Άδωνις: Αισιοδοξία για το αποτέλεσμα των εκλογών

Άδωνις: Αισιοδοξία για το αποτέλεσμα των εκλογών

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot OPEN, Την πεποίθησή του ότι οι εκλογικοί συνδυασμοί που υποστηρίζονται από τη Νέα Δημοκρατία θα τύχουν της θετικής αποδοχής των πολιτών εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Σταθερός στόχος μας οι 13 Περιφέρειες»

Την πεποίθησή του ότι οι εκλογικοί συνδυασμοί που υποστηρίζονται από τη Νέα Δημοκρατία θα τύχουν της θετικής αποδοχής των πολιτών εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Μόνο λάθος μας δεν είναι η θέση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι 13 περιφέρειες ήταν και παραμένει ο εκλογικός μας στόχος. Θεωρούμε ως κόμμα σωστό να έχουμε περιφερειάρχη με τον οποίο θα μπορεί η κυβέρνηση να συνεννοηθεί καλύτερα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

«Βέβαια», σπεύδει να συμπληρώσει ο Άδωνις, «ποτέ δεν είπαμε ως κόμμα ότι δεν θα συνεργαστούμε με έναν περιφερειάρχη που δεν πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία. Στα επόμενα χρόνια, πρέπει να απορροφήσουμε ΕΣΠΑ και Ταμείο Ανάκαμψης, δηλαδή τεράστια χρηματικά ποσά για να γίνουν χιλιάδες έργα, και άρα, είναι σημαντικό να προχωράμε γρήγορα αυτά τα έργα, αν δεν χάνουμε το χρόνο μας σε εύκολους πολιτικάντικους τσακωμούς».

«Σίγουρα θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα», συνεχίζει ο Άδωνις,  στην Περιφέρεια Αττικής, η οποία είναι και το μεγαλύτερο στοίχημα από όλα. Αισιοδοξώ. Ο κ. Χαρδαλιάς θα είναι κοντά στην εκλογή του από τον πρώτο γύρο. Στην Κεντρική Μακεδονία περιμένω ότι οι συνδυασμοί μας θα είναι ψηλά.

Ερωτηθείς, ακόμη, για τη χαμηλή συμμετοχή, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης τόνισε πως «οι αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν πάντα χαμηλότερη συμμετοχή. Μάλιστα, είμαστε σε μια χρονιά που έχουμε ψηφίσει δύο φορές για εθνικές βουλευτικές εκλογές. Φανταστείτε εγώ που είμαι πολιτικός είχα κουραστεί να πηγαίνω σε συγκεντρώσεις. Είναι πολύ σε μια χρονιά να υπάρχουν τρεις εκλογικές αναμετρήσεις.

Ερωτώμενος, τέλος. για το ζήτημα των «γαλάζιων ανταρτών», ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Πόσο μακριά από τον κορμό μας μπορεί να είναι ένας αντάρτης; Το πολιτικό και ιδεολογικό στίγμα παραμένει ίδιο, αφού συνεχίζει να κινείται στον ιδεολογικό χώρο της ευρύτερης κεντροδεξιάς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments