Ζώδια

Το Κορυφαίο Κοσμικό Γεγονός Του 2023 Θα Μεταμορφώσει Τις Σχέσεις

Το Κορυφαίο Κοσμικό Γεγονός Του 2023 Θα Μεταμορφώσει Τις Σχέσεις

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Το κορυφαίο κοσμικό γεγονός : Προετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές στις σχέσεις σας καθώς πλησιάζει ένα από τα κορυφαία κοσμικά γεγονότα του 2023.

Η Δακτυλιοειδής Ηλιακή Έκλειψη Νέας Σελήνης στον Ζυγό θα συμβεί στις 14 Οκτωβρίου 2023 και είναι η τέλεια στιγμή για να σκεφτείτε τι σημαίνει για εσάς το «εμείς».

Χρησιμοποιήστε αυτό το συμβάν ως ευκαιρία για να ορίσετε τι θέλετε από έναν σύντροφο — και ακόμα πιο σημαντικό, ζητήστε το!

Όχι μόνο σαν γεγονός θα είναι σπάνιο, αλλά θα υποστηρίξει αλλαγές στη συνείδηση, και επίσης θα φέρει ευκαιρίες για να δείτε, να αισθανθείτε και να ανταποκριθείτε διαφορετικά.

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΖΥΓΟΥ

Τι σημαίνει για μένα το «εμείς»; Σκεφτείτε την έννοια της εταιρικής σχέσης και το νόημά της στη ζωή σας. Πώς ορίζετε την πτυχή του «εμείς» και ποιες είναι οι προσδοκίες σας για αυτό;

Το κορυφαίο κοσμικό γεγονός του 2023 θα μεταμορφώσει τις σχέσεις . Τι Επιθυμώ Αλήθεια σε έναν σύντροφο ; Εξερευνήστε τις βαθύτερες επιθυμίες σας όταν πρόκειται για σχέσεις. Ποιες ιδιότητες, ιδιότητες ή χαρακτηριστικά αναζητάτε σε έναν σύντροφο; Να είστε συγκεκριμένοι και ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

Είμαι έτοιμος να ζητήσω αυτό που θέλω; Μερικές φορές, αποκλείουμε να εκφράσουμε τις αληθινές μας επιθυμίες. Σκεφτείτε εάν είστε έτοιμοι να μπείτε στη δύναμή σας και ζητήστε αυτό που θέλετε στις συνεργασίες σας. Είστε έτοιμοι να επικοινωνήσετε τις ανάγκες σας;

Πώς μπορώ να αγκαλιάσω την αλλαγή και τις αλλαγές στη συνείδηση; Οι ηλιακές εκλείψεις είναι γνωστές για την έναρξη της μεταμόρφωσης. Σκεφτείτε πώς μπορείτε να αγκαλιάσετε τις αλλαγές στη συνείδηση και να είστε ανοιχτοί σε νέα ξεκινήματα στις σχέσεις σας.

Τι Χρειάζομαι για να Φωτίσω στη Ζωή Μου Αυτή τη στιγμή; Όπως η κάρτα Ήλιου στο Ταρώ, οι ηλιακές εκλείψεις φωτίζουν κρυφές πτυχές της ζωής μας. Τι πιστεύετε ότι αυτή τη στιγμή αποκρύπτεται από τη θέα σας; Ποιες αποκαλύψεις ή ιδέες μπορεί να περιμένουν να προκύψουν;

Κάτω από αυτήν τη Δακτυλιοειδή Ηλιακή Έκλειψη Νέας Σελήνης στον Ζυγό στις 14 Οκτωβρίου 2023, αφιερώστε λίγο χρόνο για να λάβετε τη μεταμορφωτική της ενέργεια.

Αυτό το σημαντικό ουράνιο γεγονός σας προσκαλεί να επαναπροσδιορίσετε τι σημαίνει συνεργασία για εσάς και να ορίσετε τις προθέσεις σας για τις σχέσεις που επιθυμείτε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments