Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τα δύο νέα πρόσωπα που μπορούν να δώσουν σημαντικές βοήθειες στην άμυνα [vid]

Ολυμπιακός: Τα δύο νέα πρόσωπα που μπορούν να δώσουν σημαντικές βοήθειες στην άμυνα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Πρόκειται για δύο παίκτες με ταλέντο, ικανότητες αλλά και προοπτική.

Οι Ζουλιάν Μπιανκόν και Ομάρ Ρίτσαρντς δεν έχουν μέχρι στιγμής καταγράψει ούτε λεπτό με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού όμως αυτό αναμένεται να αλλάξει στη συνέχεια της χρονιάς.

Ο Γάλλος σέντερ μπακ που μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της άμυνας και ο Άγγλος αριστερός μπακ εάν δεν είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών και ετοιμότητας στην καριέρα τους με βάση την αξία και την ποιότητά τους πιθανότατα δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα και τη Stoiximan Super League 1. Ωστόσο και ο Ζουλιάν Μπιανκόν αλλά και ο Ομάρ Ρίτσαρντς έμελλε να πιάσουν Λιμάνι για να αποτελέσουν δύο ακόμα προσθήκες για την άμυνα των Πειραιωτών. Ο πρώτος ανακοινώθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου και ο Ρίτσαρντς έκλεισε και επίσημα στις 25 Αυγούστου σύμφωνα με το gazzetta.gr

Ο Μπιανκόν έχει προλάβει να πάρει λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα της ομάδας του Ολυμπιακού Β’ ενώ ο Ομάρ Ρίτσαρντς έως τώρα δεν έχει επίσημα λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα των «Ερυθρόλευκων». Πρόκειται για δύο παίκτες με ταλέντο, ικανότητες αλλά και προοπτική.

Δύο ποδοσφαιριστές με δυνατότητα να δώσουν λύσεις στην άμυνα μόλις ξεκινήσουν και παίρνουν χρόνο με τον Ολυμπιακό. Ο Μπιανκόν παρά τα 23 του χρόνια είναι ποδοσφαιριστής – που από τη στιγμή που θα βρεθεί στο επίπεδο ετοιμότητας που θα θέλει και ο ίδιος – ο οποίος έχει τα προσόντα να πάρει ακόμα και θέση βασικού στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Και ο Ομάρ Ρίτσαρντς στα 25 του χρόνια έχει το background να διεκδικήσει έναν σημαντικό ρόλο στο αριστερό άκρο στο σύνολο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments