Αθλητισμός

Επιστρέφει με πρόγραμμα-φωτιά ο Ολυμπιακός: Τα 6 κομβικά ματς που δίνει σε 21 μέρες [vid]

Επιστρέφει με πρόγραμμα-φωτιά ο Ολυμπιακός: Τα 6 κομβικά ματς που δίνει σε 21 μέρες [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363986] EUROPA LEAGUE 2023-2024 / ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ - ΟΣΦΠ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός μετά τη διακοπή δίνει 6 ματς σε 21 μέρες, έχοντας ντέρμπι στη Super League, τη Γουέστ Χαμ στο Europa και δύο δύσκολες εξόδους σε Κρήτη και Τρίπολη.

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει μετά από 7 αγωνιστικές στη Super League να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, να έχει απωλέσει 2 βαθμούς (αυτούς κόντρα στην ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια) και να παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, έχοντας την καλύτερη επίθεση με 22 γκολ ενεργητικό και την καλύτερη άμυνα μέχρι στιγμής με 2 παθητικό.

Οι ερυθρόλευκοι είναι στο +3 από τον Παναθηναϊκό, τον οποίο και υποδέχονται στο Καραϊσκάκη μετά τη 15ημερη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, στο μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού αθλητισμού και θα έχουν τη δυνατότητα με τρίποντο να πάνε στο +6.

Μέχρι στιγμής η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ τα πηγαίνει περίφημα στο πρωτάθλημα και έχει 6 νίκες και μια ισοπαλία, όμως μετά τη διακοπή μπαίνει σε ένα πρόγραμμα-φωτιά με 6 ματς σε 21 μέρες που θα κρίνουν πολλά και για τη Super League, αλλά και για το Europa League.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα δώσει 2 ντέρμπι στο Φάληρο, θα έχει τα δύο ματς με τη Γουέστ Χαμ για τον όμιλο στο Europa και παράλληλα θα έχει και δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα κόντρα σε ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης, που αποτελούν παραδοσιακά πολύ δύσκολες δοκιμασίες.

Οι Πειραιώτες παίζουν με το τριφύλλι στις 22 Οκτωβρίου και 4 μέρες μετά υποδέχονται τη Γουέστ Χαμ πριν πάνε 72 ώρες μετά στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ. Μετά τους Κρητικούς ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, πριν το ταξίδι στο Λονδίνο για το δεύτερο ματς με τα «σφυριά», ενώ το άκρως απαιτητικό πρόγραμμα κλείνει με ταξίδι στην Τρίπολη και ματς κόντρα στον Αστέρα στις 12 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

22/10: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 26/10: Ολυμπιακός-Γουέστ Χαμ 29/10: ΟΦΗ Ολυμπιακός 5/11: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 9/11: Γουέστ Χαμ-Ολυμπιακός 12/11: Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments