Αθλητισμός

Ο Αταμάν μετά την… κατσάδα έστρωσε τους παίκτες του στη δουλειά! [vid]

Ο Αταμάν μετά την… κατσάδα έστρωσε τους παίκτες του στη δουλειά! [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364149]BASKET LEAGUE 2023- 2024 / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΜΑΡΟΥΣΙ. (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Εργκίν Αταμάν μετά την... κατσάδα έστρωσε τους παίκτες του στη δουλειά.

Σήμερα (10/10) οι Πράσινοι είχαν προπόνηση ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία τους στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στην Αθήνα. Ο Αταμάν μάζεψε τους παίκτες του στις 12:00 στο ΟΑΚΑ και στις 12:30 ξεκίνησε την ανάλυση μέσω βίντεο, η οποία και κράτησε μέχρι τις 17:00, δηλαδή 4,5 ώρες. Στη συνέχεια μέχρι τις 18:00 είχαν μία εκδήλωση με χορηγό εταιρεία, ενώ ακολούθησε δίωρη προπόνηση.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να νίκησε το Μαρούσι στην πρεμιέρα του στην Basket League όμως ο Εργκίν Αταμάν δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος με τους παίκτες του. Κάτι που τόνισε και στις δηλώσεις του μετά το ματς, ενώ στη συνέχεια τούς έκλεισε στα αποδυτήρια με τις φωνές του να ακούγονται μέχρι το παρκέ.

Ο Ντίνος Μήτογλου παραμένει εκτός ακολουθώντας θεραπεία για να ξεπεράσει την θλάση που υπέστη, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου έκανε ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τους Βαυαρούς.

Τι συνέβη στο παιχνίδι με το Μαρούσι

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος παρατάχθηκε με απουσίες (βλ. Μήτογλου, Παπαπέτρου, Ερνανγκόμεθ), δεν απειλήθηκε, αλλά δεν εντυπωσίασε κιόλας με την εικόνα του.

Για την ακρίβεια ο Εργκίν Αταμάν δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, κάτι που φρόντισε να κάνει ξεκάθαρο και στις δηλώσεις του, μετά το τέλος.

Ήταν ένα γενικά ήσυχο (δεδομένου και της απουσίας του κόσμου) παιχνίδι, το οποίο κυλούσε ομαλά, μέχρι τα μέσα της τελευταίας περιόδου.

Σε εκείνο το σημείο, Κώστας Αντετοκούνμπο και Μάρκο Λούκοβιτς πήγαν να πιαστούν στα χέρια, με αποτέλεσμα να αποβληθούν με ντισκαλιφιέ. Μάλιστα, χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων για να μην ξεφύγει η κατάσταση.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣΑγραφιώτης, Κωνσταντινίδου, Λιότσιος ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ16-16, 47-29, 69-45, 82-71 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αταμάν): Γκάι 4, Μπαλτσερόφσκι 7, Σλούκας, Γκριγκόνις 11 (3τρ., 6ριμπ.), Μαντζούκας 12 (2τρ., 6ριμπ.), Καλαϊτζάκης 9 (1), Βιλντόσα 12 (1τρ., 5λ.), Μωραΐτης 6 (2), Σαμοντούροβ 2, Γκραντ, Λεσόρ 10, Αντετοκούνμπο 9. ΜΑΡΟΥΣΙ (Σκαραφίγκας): Χιλ 7 (1τρ., 7ριμπ.), Πένο 7 (1τρ., 5ασ.), Τζούστον 21 (1τρ., 11ριμπ.), Ραντούλιτσα 5, Γιαννόπουλος 13 (1τρ., 6ριμπ.), Σταυρακούκας, Ξύδας 3 (1), Νικολαΐδης 4, Ιορδάνου, Λούκοβιτς 11.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments