Ελλάδα

Οι celebrities που εκλέχτηκαν στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές [vid]

Οι celebrities που εκλέχτηκαν στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM:thanasis_viskadourakis

Ηθοποιοί, αθλητές, τραγουδιστές και παίκτες ριάλιτι έδωσαν τη δική τους προεκλογική μάχη, με ορισμένους από αυτούς να πετυχαίνουν τον σκοπό τους και κατά περιπτώσεις, να θριαμβεύουν.

Με «άρωμα» θεάτρου, τηλεόρασης και πίστας ολοκληρώθηκαν οι περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

Μεγάλος νικητής ο Θανάσης Βισκαδουράκης

Με το ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι κατέβηκαν η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου (κεντρικός τομέας) που έλαβε 2.277 σταυρούς, η τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη (νότιος τομέας) που συγκέντρωσε 9.511 ψήφους, ο νικητής του Survivor Σάκης Κατσούλης (δυτικός τομέας) που εξασφάλισε στήριξη από 6.209 πολίτες και η Έρρικα Πρεζεράκου (βόρειος τομέας) με 12.250 ψήφους.

View this post on Instagram

A post shared by Sakis Katsoulis (@sakiskats)

Ανάμεσά τους και ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης που «σάρωσε» στον κεντρικό τομέα «τερματίζοντας» δεύτερος με 10.218 ψήφους. Υποψήφια ήταν και η ολυμπιονίκης Βασιλική Μιλλούση στον νότιο τομέα, η οποία έλαβε 11.617 σταυρούς.

Δεν τα κατάφεραν Χάρης Ρώμας και Απόστολος Γκλέτσος

Στην τρίτη θέση «τερμάτισε» ο συνδυασμός του Χάρη Ρώμα, κατά κόσμον Χαράλαμπος Ρασσιάς, ο οποίος κατέβαινε ως υποψήφιος δήμαρχος στο Χαλάνδρι. Το ποσοστό που συγκέντρωσε είναι 14,91%, με 3.857 σταυρούς.

Αν και έχει χρόνια εμπειρίας στην αυτοδιοίκηση, ο Απόστολος Γκλέτσος δεν συγκέντρωσε αρκετές ψήφους, ώστε να εκλεγεί Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Ο συνδυασμός του σημείωσε 24,9%, δηλαδή 74.923 ψήφους.

Δεν τα κατάφερε ο Μπο

Τη μάχη του σταυρού φαίνεται ότι δεν κατάφερε να κερδίσει για τον δήμο Ηλιούπολης ούτε και ο ράπερ Χαράλαμπος Ξενίδης, γνωστός και ως Μπο.

Η δημαρχιακή Αρχή θα διεκδικηθεί την επόμενη Κυριακή μεταξύ του δημάρχου, Γιώργου Χατζηδάκη, ο οποίος λαμβάνει ποσοστό 23,12% και του Στάθη Ψυρρόπουλου, που προηγείται με 25,38% με τον συνδυασμό «Πρώτα η Ηλιούπολη».Με 3.945 ψήφους, η Κατερίνα Γκαγκάκη βρίσκεται στην πεντάδα των πρώτων για τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη. Στο ψηφοδέλτιο ήταν και η Νικολέττα Καρρά που έλαβε 1.485 ψήφους, ο σεφ Βασίλης Καλλίδης που έλαβε 929 σταυρούς, ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας που συγκέντρωσε ψήφους από 986 Αθηναίους.Ο Γιώργος Τσαλίκης εξελέγη πάλι δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη στο Περιστέρι, καταφέρνοντας να βγει τρίτος στη σειρά κατάταξης με 3.386 σταυρούς.

Στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υποψηφιότητα είχε θέσει ο τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας, ο οποίος έλαβε 2.050 σταυρούς.

Για δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κατέβηκε σε αυτές τις εκλογές ο Βαγγέλης Σερίφης ή αλλιώς, DJ Rico, όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, χωρίς ωστόσο, να καταλάβει κάποια από τις πρώτες θέσεις. Κατετάγη τέταρτος με μόλις 7,27 %, έχοντας λάβει 1.466 ψήφους.

Στον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, ο τραγουδιστής και πρώην αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Μπίγαλης έλαβε 183 ψήφους με τον συνδυασμό του ηθοποιού Γιάννη Βούρου έλαβε το 26,11% και θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στο δεύτερο γύρο απέναντι στον Ιωάννη Τομπούλογλου που συγκέντρωσε 22,57%. Στον ίδιο δήμο υποψήφιος ήταν και ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος ήρθε δεύτερος σε σειρά προτίμησης με 407 σταυρούς.

Πρώτη η Βούλα Πατουλίδου στην Κεντρική Μακεδονία – Έβδομη η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Απόστολος Τζιτζικώστας κέρδισε την πρωτιά με ποσοστό 60,28% (491.858 ψήφοι). Στο ψηφοδέλτιό του εκλέχθηκαν επίσης η Βούλα Πατουλίδου στην πρώτη θέση με 25.224 σταυρούς, ο Μπάνε Πρέλεβιτς στην τρίτη θέση με 12.503 και ο Άγγελος Χαριστέας στην πέμπτη θέση με 11.195 ψήφους. Στην 7η θέση του ίδιου ψηφοδελτίου βρέθηκε και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, λαμβάνοντας 8.298 ψήφους.

Έκτος ο Λάμπης Λιβιεράτος

Ο τραγουδιστής Λάμπης Λιβιεράτος κατέβηκε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήµο Λυκόβρυσης-Πεύκης με τον συνδυασμό της Μαρίνας Πατούλη και πήρε 125 ψήφους καταλαμβάνοντας την έκτη θέση.

Ιωάννα Πηλιχού στην Αγία Παρασκευή

Η Ιωάννα Πηλιχού ήρθε τρίτη στο ψηφοδέλτιο του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη για τον δήμο Αγίας Παρασκευής με 97 σταυρούς

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments