Lifestyle

Αφροδίτη Σκαφίδα: Δεν της έχει κάνει ακόμη πρόταση γάμου ο Πύρρος Δήμας – Όσα είπε για εκείνον

Αφροδίτη Σκαφίδα: Δεν της έχει κάνει ακόμη πρόταση γάμου ο Πύρρος Δήμας – Όσα είπε για εκείνον

Πηγή Φωτογραφίας: ok.mag.gr

Αφροδίτη Σκαφίδα: Δείτε τι είπε για την εγκυμοσύνη και το γάμο της

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, η Αφροδίτη Σκαφίδα μίλησε για τη σχέση της με τον Πύρρο Δήμα, η οποία μετράει 2 χρόνια, αλλά και το την πιθανότητα γάμου, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Αρχικά, σχετικά με τη σχέση της η Αφροδίτη Σκαφίδα ανέφερε: «Ένα ζευγάρι, το οποίο είναι υγιές, πρέπει ο ένας να είναι δίπλα στον άλλον, να τον στηρίζει. Το ίδιο κάνει και ο Πύρρος Δήμας, με στηρίζει σε όλα μου τα βήματα. Χαίρομαι πολύ για αυτό γιατί είναι ο άνθρωπός μου».

View this post on Instagram

A post shared by Afroditi Skafida OLY (@afroditi_skafida)

Αναφορικά με τις φήμες περί γάμου, η πρώην παίκτρια του «Survivor All Star» απάντησε: «Δεν είναι κάτι το οποίο γνωρίζω αυτή τη στιγμή, δεν είναι ακόμα στα σχέδιά μας ο γάμος».

Ενώ, για το αν θα συμμετείχε στο «Survivor All Star 2» η αθλήτρια στίβου δήλωσε: «Με πιάνεις ανενημέρωτη, όχι δεν θα το σκεφτόμουν σε καμία περίπτωση. Πήρα ό, τι ήταν να πάρω. Είμαι πολύ χαρούμενη που πήγα, ντάξει μπορεί να έφυγα με μια γλυκόπικρη γεύση, αλλά ό, τι ήταν να ζήσω το έζησα».

Οι φωτογραφίες της Αφροδίτης Σκαφίδα με φουσκωμένη κοιλιά

Το πρώτο τους παιδί μαζί φαίνεται πως θα αποκτήσουν σε λίγους μήνες, ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Οι πρόσφατες φωτογραφίες της αθλήτριας και πρώην παίκτριας του Survivor, τη δείχνουν να φορά ένα πράσινο εφαρμοστό φόρεμα, με τη φουσκωμένη κοιλιά της να μην κρύβεται.

Το ζευγάρι έδωσε το παρών πριν από λίγες ημέρες στην εκδήλωση για την υποψηφιότητα της Αφροδίτης Σκαφιδά στις περιφερειακές εκλογές, αλλά δεν προχώρησε σε καμία σχετική ανακοίνωση.Αν και δεν κράτησαν τη σχέση τους κρυφή, οι δύο αθλητές διατηρούν χαμηλό προφίλ και είναι διακριτικοί σε κοινές εμφανίσεις τους. Δεν διστάζουν, ωστόσο, να αναρτούν κοινά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους και διάφορες δραστηριότητες που κάνουν μαζί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments