Lifestyle

Στέφανος Δημουλάς: «Οι συμμαθητές μου με έφτυναν και με έβριζαν στον Βόλο» [vid]

Στέφανος Δημουλάς: «Οι συμμαθητές μου με έφτυναν και με έβριζαν στον Βόλο» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Fay's Book.gr

Ο χορευτής, Στέφανος Δημουλάς, που μεγάλωσε στον Βόλο μιλά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε εκεί λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού.

Τις ομοφοβικές δηλώσεις του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, οι οποίες προκάλεσαν την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, κλήθηκε να σχολιάσει ο βραβευμένος Έλληνας χορευτής Στέφανος Δημουλάς, ο οποίος στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

View this post on Instagram

A post shared by Stefanos Dimoulas (@stefanos_dimoulas)

Όπως ανέφερε ο ίδιος, μεγαλώνοντας στον Βόλο έγινε αποδέκτης σειράς κακοποιητικών συμπεριφορών λόγω του ότι είναι ομοφυλόφιλος, ενώ σχολιάζοντας τις δηλώσεις Μπέου σημείωσε ότι «όταν ένας ρατσιστικός λόγος γίνεται από ένα πολιτικό πρόσωπο, είναι επικίνδυνος».

Ο γνωστός χορευτής είχε προχωρήσει και σε σχετική ανάρτηση, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι στον Βόλο «έζησα μια εφηβική ζωή ως ΛΟΑΤΚΙ+ άτομο έχοντας αυτούς που ζητωκραυγάζουν τον Μπέο και τα παιδιά τους να με βρίζουν, να με χτυπάνε και να με φτύνουν».Ο Στέφανος Δημουλάς συνόδευσε την ανάρτησή του με μία φωτογραφία του ίδιου και του πατέρα του, σε μία τρυφερή στιγμή, στο εξώφυλλο του γνωστού βρετανικού LGBTQ περιοδικού «Attitude».

Στέφανος Δημουλάς: Ο κ. Μπέος εκφράζεται με έναν άγριο και επικίνδυνο τρόπο

«Το θέμα δεν είναι επί προσωπικού για εμένα, αλλά έχει να κάνει με όλο αυτό που καλούμαστε να μιλήσουμε για τα αυταπόδεικτα που πρέπει να γίνουν. Ένα ετεροφυλόφιλο αγόρι -και θα μιλήσω για τα αγόρια γιατί είμαι ένα εξ αυτών, που μεγάλωσα στον Βόλο και βίωσα πάρα πολύ άσχημες καταστάσεις-, διδάσκεται στη ζωή του να κάνει κάποια πράγματα. Ένα ομοφυλόφιλο αγόρι διδάσκεται να κρύβει κάποια πράγματα, να κρύβει πώς είναι ο εαυτός του», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Δημουλάς.

«Όταν ένας ρατσιστικός λόγος γίνεται από ένα πολιτικό πρόσωπο, είναι επικίνδυνος, διότι μπορεί να αποτελέσει διαταγή για τα άτομα που παρακολουθούν, για τους οπαδούς του», συνέχισε ο γνωστός χορευτής.

«Ήταν οι συμμαθητές μου που με έβριζαν και με έφτυναν στον δρόμο, ήταν οι γονείς και τα παιδιά τους που τους είχαν μάθει τέτοιες λογικές από το παρελθόν, τέτοιες παραδοσιακές, “ανδρικές” -ότι αυτές ήταν οι σωστές ανδρικές συμπεριφορές-, που γύριζαν και μου πετούσαν πέτρες 14 ετών σε αυτή την πόλη», περιέγραψε ο ίδιος.

«Ήταν και πολλοί άλλοι άνθρωποι στον Βόλο, πανέμορφοι. Γιατί υπάρχει και ο αντίποδας. Υπήρχαν άνθρωποι που με κάνουν να πιστεύω ότι ο Βόλος είναι μια πανέμορφη πόλη, και με πολύ ζεστούς ανθρώπους», τόνισε ο Στέφανος Δημουλάς στη συνέχεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments