Διεθνή

C-130 του Ισραήλ στην Αθήνα για αδειούχους στρατιώτες

C-130 του Ισραήλ στην Αθήνα για αδειούχους στρατιώτες

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΗΓΗ: C-130.net

Το αεροσκάφος τύπου KC-130HI θα μεταφέρει δεκάδες στρατιώτες στο Ισραήλ, όπου διαρκώς ενισχύονται οι γραμμές του μετώπου.

Ένα στρατιωτικό αεροσκάφος του Ισραήλ παρέλαβε από την Αθήνα στρατιώτες των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF) που βρίσκονταν με άδεια στη χώρα μας, για να τους μεταφέρει πίσω στην πατρίδα τους, εν μέσω του αιματηρού πολέμου με τη Χαμάς.

Το αεροσκάφος τύπου KC-130HI θα μεταφέρει δεκάδες στρατιώτες στο Ισραήλ, όπου διαρκώς ενισχύονται οι γραμμές του μετώπου. Βίντεο από την κινητοποίηση στο αεροδρόμιο, κυκλοφόρησε στα social media.

Τη Δευτέρα, ο Ισραηλινός υπουργός Αμυνας διέταξε την «πλήρη πολιορκία» της λωρίδας της Γάζας με διακοπή των προμηθειών ρεύματος, φαγητού και καυσίμων. Μέχρι στιγμής, το Ισραήλ έχει κινητοποιήσει περίπου 100.000 στρατιώτες γύρω από τη Γάζα ενώ συνολικά η επιστράτευση αφορά περίπου 300.000 στρατιώτες.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν την Τρίτη ο Αμερικανός πρόεδρος ξαι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μ. Νετανιάχου,  ο Ισραηλινός ηγέτης φέρεται να έθεσε στο τραπέζι το ενδεχόμενο εισβολής στη Λωρίδα της Γάζας.

Σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματούχο που επικαλείται το CNN, ο πρόεδρος Μπάιντεν, δεν απέτρεψε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό από την υλοποίηση του σχεδίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments