Lifestyle

Τζόυς Ευείδη: «Έχω μεγάλο σουξέ σε γάτες και σκύλους»

Τζόυς Ευείδη: «Έχω μεγάλο σουξέ σε γάτες και σκύλους»

Πηγή Φωτογραφίας: ok.mag.gr

«Εγώ για ένα ραντεβού που ενδεχομένως θα έχω στο σπίτι θα παραγγείλω για να μη γίνω ρόμπα, να είμαι σίγουρη»

Δηλώσεις από κοινού έκαναν Τζόυς Ευείδη και Σοφία Βογιατζάκη στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών που τις συνάντησαν σε έξοδό τους. Ένας από τους ρεπόρτερ, ρώτησε τη «Σταυρούλα» από το «Καφέ της Χαράς», ποιο φαγητό θα ετοίμαζε στο σπίτι της, αν είχε κανονίσει κάποιο ραντεβού.

View this post on Instagram

A post shared by Τζόϋς Ευείδη (@joyceevidi)

«Εγώ για ένα ραντεβού που ενδεχομένως θα έχω στο σπίτι θα παραγγείλω για να μη γίνω ρόμπα, να είμαι σίγουρη» απάντησε η Τζόυς Ευείδη, με τη Σοφία Βογιατζάκη να ξεσπά σε γέλια.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν οι άντρες βρίσκουν ελκυστική τη χαρακτηριστική φωνή της. «Τη φωνή μου την βρίσκουν ελκυστική οι σκύλοι! Για τους άνδρες χ.. Δεν με φλερτάρει άνθρωπος… γάτες σκύλοι, έχω πολύ σουξέ» απάντησε.

Τότε, η Σοφία Βογιατζάκη είπε στον ρεπόρτερ που τους έκανε τις ερωτήσεις: «Άστη παιδάκι μου δεν είναι σε φάση, έχει κλείσει σαν στρείδι άστηνε».

Παρόμοια απάντηση, είχε δώσει η Τζόυς Ευείδη και σε άλλη πρόσφατη συνέντευξή της.

Όταν τη ρώτησαν τον Ιούνιο, αν βγαίνει έξω και φλερτάρει, απάντησε με χιούμορ: «Δεν βγαίνω έξω, δεν περνάω καλά, δεν φλερτάρω, βγάζω μόνο σκυλιά βόλτα και ταΐζω τις αδέσποτες γάτες, όπως πρέπει να κάνουν όλες οι γεροντοκόρες. Η αλήθεια είναι έχει έρθει ένας επιχειρηματίας με μονόπετρο εκεί που ταΐζω γάτες αλλά δεν του “έκατσα”».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments