Αθλητισμός

Euroleague: Άνοιξε λογαριασμό ο Παναθηναϊκός με σκορ 78-71! [pics,vid]

Euroleague: Άνοιξε λογαριασμό ο Παναθηναϊκός με σκορ 78-71! [pics,vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364201] EUROLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Οι «πράσινοι» νίκησαν δύσκολα την Μπάγερν με σκορ 78-71

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο η σκληροτράχηλη Μπάγερν του Λάσο έβρισκε διαρκώς τον τρόπο να μένει κοντά και να απειλεί, χωρίς πάντως να πάρει ποτέ το προβάδισμα, παρά τα 12 (!) επιθετικά ριμπάουντ που εξασφάλισε στο δεύτερο ημίχρονο.

Κορυφαίος της αναμέτρησης και πρώτος σκόρερ ήταν ο Ματίας Λεσόρ με 16 πόντους και 6 ριμπάουντ. 14 πρόσθεσε ο Γκραντ, 11 είχε ο Γκριγκόνις και 10 ο Χουάντσο. Εξαιρετικός και κομβικός με 3/3 τρίποντα ο Μαντζούκας.

Από τους φιλοξενούμενους, που έπεσαν στο 1-1, ξεχώρισε με 19 πόντους ο Μπολμάρο, ενώ 11 είχε ο Μπούκερ και 10 ο Μπόνγκα.

Το «συγκρότημα» του Εργκίν Αταμάν είχε σε εξαιρετικό βράδυ τον Ματίας Λεσόρ, ο οποίος ήταν κυρίαρχος κάτω από το καλάθι και στις δύο πλευρές του παρκέ και τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους.

Παράλληλα, κομβικοί ήταν στο τέλος οι Λευτέρης Μαντζούκας (9 πόντους με 3/3 τρίποντα) και Τζέριαν Γκραντ (14 πόντους και 6 ριμπάουντ), καθώς ο νεαρός Έλληνας άσος σημείωσε κρίσιμα τρίποντα, ενώ ο Αμερικάνος τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο φάσεις που έδωσαν… ανάσα στους «πράσινους».

Από την άλλη, ο Λεάντρο Μπολμάρο αποτέλεσε την μεγαλύτερη απειλή για το καλάθι του «τριφυλλιού» καθώς τελείωσε τον αγώνα με 19 πόντους, ωστόσο οι Βαυαροί ήταν κακοί πίσω από τη γραμμή του τρίποντου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments