Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο Μπόατενγκ δηλώνει μάχιμος και στέλνει το δικό του μεταγραφικό…μήνυμα [vid]

Ολυμπιακός: Ο Μπόατενγκ δηλώνει μάχιμος και στέλνει το δικό του μεταγραφικό…μήνυμα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram jeromboateng, Ο Ζερόμ Μπόατενγκ παραμένει χωρίς ομάδα μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Λιόν και αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί προπονήσεις με την Κ23 της Μπάγερν.

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ παραμένει χωρίς ομάδα μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Λιόν και αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί προπονήσεις με την Κ23 της Μπάγερν.

«Είμαι έτοιμος για νέες προκλήσεις, είμαι σε εξαιρετική φόρμα και δεν είμαι κοντά στο τέλος της καριέρας μου.  Νιώθω απίστευτη ενέργεια κάθε μέρα και θέλω να το αποδείξω σε όλους για άλλη μια φορά. Το μέλλον μου είναι στο εξωτερικό. Πολλοί άνθρωποι θα εκπλαγούν. Θα επιστρέψω. 

Μπορώ μόνο να υποσχεθώ σε έναν νέο σύλλογο ότι θα τους βοηθήσω να πετύχουν τους στόχους τους με τον επαγγελματισμό και την ενέργειά μου» τόνισε στην “Bild” ο Γερμανός σέντερ μπακ, το όνομα του οποίου «παίζει» για τον Ολυμπιακό – σύμφωνα με τα γερμανικά media – κι ενώ ο ίδιος φέρεται να…σκαλίζει τις αγορές της Βραζιλίας και Ρωσίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jérôme Boateng (@jeromeboateng)

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ παραμένει χωρίς ομάδα μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Λιόν και αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί προπονήσεις με την Κ23 της Μπάγερν.

Ο ίδιος ο οποίος έχει προταθεί και στον Ολυμπιακό από τους ατζέντηδες που τον εκπροσωπούν τόνισε στην “Bild” πως δεν απογοητεύεται και σημειώνει πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει να πάει σε ένα σύλλογο για να τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του.

Ο Μπόατενγκ είπε στην εφημερίδα της Γερμανίας:

“Είμαι έτοιμος για νέα καθήκοντα, είμαι σε άριστη κατάσταση και απέχω πολύ από το να έχω φτάσει ακόμα στο τέλος. Νιώθω απίστευτη ενέργεια κάθε μέρα και την επιθυμία να δείξω ξανά σε όλους”.

Και συνέχισε: “Το μέλλον μου βρίσκεται στο εξωτερικό”. Ενώ για όσα λέγονται για την αγωνιστική του κατάσταση και όσα έχουν ειπωθεί κατά καιρούς σημείωσε:

“Νομίζω ότι τα τεστ φυσικής κατάστασης που καταγράφονται στη Μπάγερν Μονάχου διαψεύδουν τέτοιες δηλώσεις. Δυστυχώς, πολλά λανθασμένα πράγματα ειπώθηκαν πρόσφατα. Δεν θα το αφήσω να με αποτρέψει.

Πολλοί θα εκπλαγούν ακόμα: θα επιστρέψω. Μπορώ μόνο να υποσχεθώ σε έναν νέο σύλλογο ότι θα τους βοηθήσω να πετύχουν τους στόχους τους με τον επαγγελματισμό μου και γεμάτο ενέργεια. Μπορώ να το επηρεάσω ο ίδιος και αυτό κάνω”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments