Διεθνή

Μπλίνκεν: Το Ισραήλ έχει την υποχρέωση στην αυτοάμυνα [vid]

Μπλίνκεν: Το Ισραήλ έχει την υποχρέωση στην αυτοάμυνα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: POOL | Συντελεστές: via REUTERS, Η Χαμάς είναι εχθρός του πολιτισμού είπε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπένιαμιν Νετανιάχου κατά τη συνέντευξη Τύπου με τον Άντονι Μπλίνκεν.

Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ επανέλαβε τη στήριξη της χώρας του στο Ισραήλ και την ενίσχυση με περισσότερα όπλα που θα λάβει

Η Χαμάς είναι εχθρός του πολιτισμού είπε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπένιαμιν Νετανιάχου κατά τη συνέντευξη Τύπου με τον Άντονι Μπλίνκεν. Στα εγκλήματα της Χαμάς περιλαμβάνονται ο «σφαγιασμός ολόκληρων οικογενειών», το «κάψιμο ζωντανών ανθρώπων» και ο «αποκεφαλισμούς» είπε ο Νετανιάχου.Ο Μπάιντεν είχε δίκιο που την αποκάλεσε το απόλυτο κακό.

Η Χαμάς θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ακριβώς όπως ο ISIS. Έχουμε δύσκολες μέρες μπροστά μας, είναι η στιγμή που πρέπει να είμαστε ενωμένοι και υπερήφανοι απέναντι στο κακό. Ευχαριστώ την Αμερική που στέκεται πάντα δίπλα στο Ισραήλ.

Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι στο Ισραήλ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, είπε στη συνέντευξη Τύπου με τον Ισραηλινό πρόεδρο, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν. «Βρίσκομαι εδώ και ως Εβραίος όχι μόνο ως Αμερικανός υπουργός. Έρxομαι εδώ ως σύζυγος και ως πατέρας». «Καταλαβαίνω σε προσωπικό επίπεδο» τις σφαγές της Χαμάς, είπε.

Οι πρακτικές της Χαμάς είναι ακριβώς ίδιες με εκείνες του ISIS. Φέρνω το μήνυμα ότι το Ισραήλ είναι αρκετά δυνατό να αντιμετωπίσει από μόνο του αυτή την επίθεση αλλά η Αμερική θα είναι πάντα δίπλα του. Γνωρίζουμε ότι η Χαμάς δεν αντιπροσωπεύει τον παλαιστινιακό λαό», πρόσθεσε ο Μπλίνκεν.

Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ επανέλαβε ότι το Ισραήλ θα λάβει περισσότερα αμερικανικά όπλα. Ο ίδιος διαμήνυσε  ότι «Το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του», αλλά προσέθεσε ότι «Το πώς θα το κάνει το Ισραήλ αυτό έχει σημασία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments