Οδηγός

Συντάξεις Νοεμβρίου: Οι ημερομηνίες καταβολής στους συνταξιούχους ανά ταμείο [vid]

Συντάξεις Νοεμβρίου: Οι ημερομηνίες καταβολής στους συνταξιούχους ανά ταμείο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay, H διοίκηση του e-ΕΦΚΑ , στο πλαίσιο της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης των συνταξιούχων και προς αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας τους

Διευκρινίσεις σχετικά με την καταβολή των συντάξεων για τον μήνα Νοέμβριο του 2023 δίνει η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ

H διοίκηση του e-ΕΦΚΑ , στο πλαίσιο της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης των συνταξιούχων και προς αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας τους, προχώρησε σε διευκρινίσεις σχετικά με την καταβολή των συντάξεων για τον μήνα Νοέμβριο.

Η ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ για την καταβολή των συντάξεων

Οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ μισθωτών και μη μισθωτών και διαμορφώνονται ως ακολούθως σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΦΚΑ

– Την 26η/10/2023, (τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα), θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως ταμείων μη μισθωτών (ΟΓΑ, ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ) και οι συντάξεις ΟΠΣ-ΕΦΚΑ για όσους είναι συνταξιούχοι (μισθωτοί & μη μισθωτοί) από 1/1/2017 και έπειτα (ν. 4387/2016).

– Την 30ή/10/2023, (προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα), θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως ταμείων μισθωτών και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments