Πολιτική

Κασσελάκης από Κερατσίνι: Να φτιάξουμε τη σύγχρονη Αριστερά [vid]

Κασσελάκης από Κερατσίνι: Να φτιάξουμε τη σύγχρονη Αριστερά [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364198] ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Το απόγευμα, πριν πάει στο Κερατσίνι, ο Στέφανος Κασσελάκης άφησε λουλούδια μπροστά από το μνημείο του μπλόκου της Κοκκινιάς.

πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, βρέθηκε στο Κερατσίνι το απόγευμα της Πέμπτης και μίλησε στην Πλατεία Λαού. «Δεν περιμένουμε την Κυριακή. Από τώρα θα αρχίσουμε… Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει και νέα στελέχη, το απαιτεί η κοινωνία. Θα τιμήσω αυτή την εντολή που πήρα» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Χρειαζόμαστε ένα κοινωνικό κράτος» είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του στο Κερατσίνι και πρόσθεσε: «Ελάτε να δείξουμε ότι η σύγχρονη αριστερά παράγει αποδοτική ανθρωποκεντρική πολιτική».

«Ελάτε να δείξουμε ότι η σύγχρονη αριστερά παράγει αποδοτική ανθρωποκεντρική πολιτική. Αυτό θα κάνουμε και έτσι θα κερδίσουμε» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Λαού στο Κερατσίνι. «Ποτέ, ούτε στην Βουλή μέσα, δεν θα επιτρέψουμε να βαφτιστεί λάθος η αλήθεια μας από κανέναν» είπε, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη δημιουργίας ενός κοινωνικού κράτους για όλους.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά τα γραφεία της «Αυγής»

Το απόγευμα, πριν πάει στο Κερατσίνι, ο Στέφανος Κασσελάκης άφησε λουλούδια μπροστά από το μνημείο του μπλόκου της Κοκκινιάς.

Νωρίτερα την Πέμπτη, ο κ. Κασσελάκης επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά τα γραφεία που στεγάζεται η «Αυγή» και ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο», παραχωρώντας μάλιστα και μία μη προγραμματισμένη συνέντευξη, ενόψει και του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments