Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκης δίνουν “μάχη” για την υποψηφιότητα Δούκα [vid]

ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκης δίνουν “μάχη” για την υποψηφιότητα Δούκα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364198] ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Σχετικά με τον δήμο της Αθήνας, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα σχετικά με την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος στηρίζεται από τη ΝΔ ενώ ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ με τον ίδιον τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη μάλιστα να έχει προβεί σε δηλώσεις υποστήριξης

Τη μάχη των τελευταίων ωρών δίνουν τα επιτελεία ενόψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης την ερχόμενη Κυριακή με τον δεύτερο γύρο των περιφερειακών και αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σχετικά με τον δήμο της Αθήνας, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα σχετικά με την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος στηρίζεται από τη ΝΔ ενώ ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ με τον ίδιον τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη μάλιστα να έχει προβεί σε δηλώσεις υποστήριξης αλλά τον Χάρη Δούκα, σήμερα, το πρωί, να δηλώνει πως δεν προσβλέπει στις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ.

Δούκας: Δεν θέλω να πάρω τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ

Συγκεκριμένα καλεσμένος της πρωινής εκπομπής του OPEN, ο κ. Δούκας τόνισε χαρακτηριστικά πως «δεν θέλω να πάρω τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αυτοδιοικητική η πρόταση και νομίζω ότι στην αυτοδιοίκηση δεν έχουμε χρώματα και κόμματα και θέλω να πάρω τις ψήφους των Αθηναίων που πιστεύουν στα προγράμματα μας».

Κασσελάκης: Μακάρι να υποστηρίξουμε τον κύριο Δούκα στον δεύτερο γύρο

Μόλις χθες, ωστόσο, ο κ. Κασσελάκης μιλώντας «Στο Κόκκινο» έδειχνε υποστηρικτικός σχετικά με την υποψηφιότητα του κ. Δούκα τονίζοντας πως «μακάρι να υποστηρίξουμε τον κύριο Δούκα στον δεύτερο γύρο. Συγχαρητήρια στον κύριο Ζαχαριάδη που έδωσε έναν εξαιρετικό αγώνα για το κόμμα μας υπό πολύ δύσκολες πολιτικές συνθήκες. Είμαι περήφανος για αυτόν».

Επιπλέον, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωνε πως «οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει τι πάει να πει ενσυναίσθηση, το να νιώθεις μέσα σου. Σε όλη αυτή την πολιτική του μπλε κράτους, από την κεντρική κυβέρνηση μέχρι τις περιφέρειες και τους δήμους είναι το άκρον άωτον της εξάρτησης και της δηθενιάς. Πρέπει να τα αλλάξουμε, πρέπει να χτίσουμε από κάτω προς τα πάνω με ανθρώπους που έχουν γείωση στην κοινωνία, που έχουν όρεξη και καθαρά χέρια».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments