Ζώδια

4 Ζώδια Που Επηρεάζονται Περισσότερο Από Την Ηλιακή Έκλειψη 14/10

4 Ζώδια Που Επηρεάζονται Περισσότερο Από Την Ηλιακή Έκλειψη 14/10

Πηγή Φωτογραφίας: PEXELS/Yan Krukau

Η αλλαγή είναι στον αέρα. Η νέα σελήνη ανατέλλει στις 14 Οκτωβρίου στον ρομαντικό Ζυγό, προαναγγέλλοντας άφθονες ευκαιρίες για ανάπτυξη και ανανέωση.

Κριός Η πίεση θα είναι μεγάλη , Κριοί. Θα έχετε υπερβολική επίγνωση των δικών σας ανασφάλειων και των τρόπων που [σας] μπορεί να συγκρατείτε [τον εαυτό σας] από υγιείς σχέσεις.

Αυτό το φαινόμενο φέρνει με σκληρό τρόπο στο προσκήνιο τις φιλίες σας. Οι νέοι δεσμοί θα υποφέρουν. Μπορεί να παρατηρήσετε τις δικές σας κρυμμένες ιδιότητες – τα στοιχεία της προσωπικότητάς σας για τα οποία μπορεί να ντρέπεστε ή να αρνείστε . Ίσως να τα δείτε να καθρεφτίζονται σε εσάς από τους άλλους. Αναγνωρίστε τους τρόπους με τους οποίους πρέπει να αναπτυχθείτε.

Καρκίνος

Αυτή η έκλειψη χτυπά το σπίτι σας, Καρκίνοι – κυριολεκτικά. Θα λαχταράτε χρόνο μόνοι σας για να επεξεργαστείτε συναισθήματα που φαινομενικά έρχονται από το πουθενά. Αυτό το φαινόμενο θέτει τις βάσεις για βαθιά περισυλλογή και εγκάρδιες συνομιλίες.

Υπάρχει δυνατότητα να αναπτυχθείτε και να κάνετε μία νέα αρχή, αλλά πρώτα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα εμπόδια στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Μπορεί να υπάρξει μια διελκυστίνδα μεταξύ της ιδιωτικής σας ταυτότητας και της δημόσιας προσωπικότητας, αλλά αν κάνετε μία καλύτερη προσπάθεια τώρα, θα βρείτε μια πιο αρμονική ισορροπία εργασίας/ζωής μακροπρόθεσμα.

Ζυγός Ετοιμαστείτε για μια μεγάλη κοσμική αφύπνιση, Ζυγοί. Θα νιώσετε μια παρόρμηση να επαναπροσδιορίσετε την εικόνα του εαυτού σας και το προσωπικό σας αφήγημα. Μην παίρνετε τα σχόλια ή την κριτική των άλλων ανθρώπων πολύ προσωπικά – επικεντρωθείτε στο να αναβαθμίσετε τον εαυτό σας.

Ενώ μπορεί να αντιμετωπίσετε έναν ανώμαλο δρόμο μπροστά, η θέση του Νότιου Δεσμού (που αντιπροσωπεύει το παρελθόν σας) προωθεί μοιραίες περιστάσεις. Αυτά τα παραπατήματα είναι απαραίτητα για την προσωπική σας εξέλιξη.

Αιγόκερως

Πάντα έβαζες την καριέρα σου πρώτα, Αιγόκερε, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να κάνεις ένα βήμα πίσω. Αυτή η έκλειψη θα δείξει τις συνέπειες μιας εσφαλμένης ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Παρόλο που οι σχέσεις σας με το αφεντικό και τους συναδέλφους σας μπορεί να φαίνονται πιο σημαντικές από ποτέ αυτές τις μέρες, η καρδιά σας δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται και πολύ για την δουλειά .

Ακολούθησε αυτό το ένστικτο. Όταν εργάζεστε, επιμείνετε στις προκλήσεις και θα φτάσετε στο τέλος. Όταν είστε εκτός ωραρίου, στηρίξτε την αυτοφροντίδα, ακόμα κι αν η χαλάρωση σας φαίνεται σαν χάσιμο χρόνου. Θα έχετε καλύτερες στιγμές και θα βρείτε ηρεμία και άνεση στο σπίτι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments