Lifestyle

Εύη Δρούτσα: «Υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες με διπλή ερωτική ζωή – Αν ανοίξω το στόμα μου»

Εύη Δρούτσα: «Υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες με διπλή ερωτική ζωή – Αν ανοίξω το στόμα μου»

Πηγή Φωτογραφίας: MISSBLOOM.GR

Εύη Δρούτσα: «Δεν μου αρέσει που οι ομοφυλόφιλοι άνδρες παντρεύονται γυναίκες και κάνουν παιδιά»

Η Εύη Δρούτσα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την επιστροφή της στο «Fame Story». Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» αρχικά, αναφέρθηκε στα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα στους σπουδαστές της ακαδημίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OK! Magazine Greece (@okmag.gr)

«Η Ηρώ έχει μια σπουδαία φωνή, αλλά δεν μπορεί να είναι η διευθύντρια του Fame Story. Ο διευθυντής πρέπει να είναι του ύψους και του βάθους, αν είναι όλη μέρα στο σπίτι για να καλύπτει τα θέματα των παιδιών. Νόμιζα πως η Ελένη Φουρέιρα, όταν θα βγει, δεν θα μπορέσει να μιλήσει, αλλά τελικά έχει άποψη», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Light είναι καλός, αλλά δεν μου άρεσε που δεν ήξερε τον Κωστή Μαραβέγια. Αν ο Νίκος Κοκλώνης με άφηνε να “ξεκλειδώσω” τις ψυχές των παιδιών, τότε μπορεί και να μπω μόνιμα στο Fame Story», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Αναφέρθηκε επίσης, στον Στέφανο Κασσελάκη και την εικόνα του στα media. «Αγάπησα και θέλω να σφίξω το χέρι του Στέφανου Κασσελάκη που παρουσίασε τον άνδρα του. Μπορείς να ερωτευτείς όποιον θέλεις, εμένα μου αρέσει η ελευθερία. Δεν μου αρέσει που οι ομοφυλόφιλοι άνδρες παντρεύονται γυναίκες και κάνουν παιδιά. Τι θα γίνει όταν μεγαλώσουν και θα το μάθουν τα παιδιά τους;», σημείωσε.

Τέλος, είπε: «Υπάρχουν πάρα πολλοί καλλιτέχνες με διπλή ερωτική ζωή. Αν μίλαγα θα είχε πεθάνει η ελληνική δισκογραφία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments