Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 16/10/2023 – 22/10/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 16/10/2023 – 22/10/2023

Πηγή Φωτογραφίας: pexels-владимир-васильев

Βρισκόμαστε σε μεσοδιάστημα εκλείψεων και αυτό σημαίνει ότι οι ημέρες αυτές κρύβουν μεγάλη ένταση και βρισκόμαστε μπροστά σε κομβικές αποφάσεις για τη ζωή μας και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ Αυτή την εβδομάδα ακόμα προσπαθείτε να επεξεργαστείτε τα νέα δεδομένα που έφερε ή έκλειψη στον Ζυγό στις 14/10 και να τα βρείτε με τους άλλους και κυρίως με τον ίδιο σας τον εαυτό. Στα μέσα της εβδομάδας θα έχετε την ευκαιρία να ρίξετε τους τόνους και να βρείτε τις ισορροπίες σας μέσα στη σχέση σας. Οι συζητήσεις και οι επαφές που θα γίνουν τώρα είναι πολύ καθοριστικές και θα σας βοηθήσουν να βρείτε απαντήσεις και να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά. Ωστόσο, τα τετράγωνα του Πλούτωνα με τον Ήλιο και τον Ερμή μπορεί να πυροδοτήσουν εντάσεις, ειδικά για εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου. Ο Πλούτωνας σας πιέζει να κάνετε οριστικά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας και σας δίνει το κίνητρο να απαλλαγείτε από τοξικές καταστάσεις, αφού θα αποκαλυφθούν πολλά ή θα έρθετε αντιμέτωποι με συνειδητοποιήσεις που δεν μπορείτε να αγνοήσετε. Από τις 22/10 ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού σάς βοηθάει να εμβαθύνετε στις καταστάσεις, να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας και να ανακαλύψετε τα κρυμμένα κίνητρα των άλλων. Το επόμενο διάστημα θα είναι με κάποιο τρόπο αποκαλυπτικό, αλλά ταυτόχρονα είναι ιδανικό για να συνδεθείτε πιο ουσιαστικά με το άτομο που έχετε απέναντι σας, να κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις και να βγάλετε τα εσώψυχα σας.

ΤΑΥΡΟΣ Με τον Άρη εδώ και λίγες ημέρες απέναντι από το ζώδιο σας, αρκετοί από εσάς αντιμετωπίζετε εντάσεις μέσα στη σχέση σας και μπορεί ήδη να έχετε έρθει σε σύγκρουση με τον-ην σύντροφο σας, ειδικά εάν ανήκετε στους Ταύρους των πρώτων ημερών. Θα είναι δύσκολο να κρατήσετε τις ισορροπίες, επομένως χρειάζεται ψυχραιμία. Αποφύγετε όσο μπορείτε τις παρορμητικές αποφάσεις και μείνετε μακριά από αντιπαραθέσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Η εβδομάδα αυτή κρύβει ένα πολύ θετικό νέο για εσάς, το οποίο δεν είναι άλλο από το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία στις 22/10, μια όψη που θα ευνοήσει ιδιαίτερα την ερωτική σας ζωή, είτε είστε αδέσμευτοι είτε όχι. Είναι μια τέλεια ευκαιρία για να αφήσετε στην άκρη τα προβλήματα, να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να απολαύσετε όμορφες στιγμές μαζί του-ης. Αν είστε αδέσμευτοι και ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί δεν αποκλείεται να έχετε μια ευχάριστη συνάντηση ή να κάνετε μια καινούρια γνωριμία που θα ομορφύνει τη ζωή σας. Την ίδια ημέρα, ο Ερμής στον Σκορπιό βελτιώνει την επικοινωνία μέσα στις σχέσεις σας και αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις, θα ρίξετε τους τόνους και θα κάνετε αμοιβαίους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ Ο Ήλιος και ο Ερμής εξακολουθούν να κινούνται στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό σημαίνει ότι η ερωτική σας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο. Έχετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά και ξέρετε πώς να διεκδικήσετε τα θέλω σας και πώς να εκφράσετε τον αληθινό σας εαυτό. Στις 20/10 ο Ήλιος και ο Ερμής θα συναντηθούν στην ίδια μοίρα και αυτό συμβολίζει ερωτικές εξομολογήσεις, συναντήσεις ή ακόμα και νέες ερωτικές γνωριμίες για τους αδέσμευτους. Ωστόσο, τα τετράγωνα του Πλούτωνα στις 21/10 χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς, γιατί μπορεί να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας στο σεξουαλικό κομμάτι ή για να διεκδικήσετε ένα πρόσωπο, όμως αποφύγετε όσο μπορείτε τις εντάσεις και μην προσπαθείτε να χειριστείτε τους άλλους με υπόγειο τρόπο. Στις 22/10 το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία σας δίνει ανακούφιση και φέρνει ευχάριστα νέα για το σπίτι και την οικογένεια. Θα περάσετε όμορφες στιγμές με τους οικείους σας, θα συμφιλιωθείτε με ένα αγαπημένο πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί από τη ζωή σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να πάρετε την απόφαση να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Εσείς ανήκετε σε ένα από τα ζώδια που ζορίζουν αρκετά οι εκλείψεις του μήνα και είναι πολύ πιθανό ήδη να έχετε έρθει αντιμέτωποι με καθοριστικές αλλαγές μέσα στην αισθηματική σας ζωή και τις σχέσεις σας. Ταυτόχρονα, ο Άρης από τον Σκορπιό σας ευνοεί και σας έχει κάνει πιο δυναμικούς, αποφασιστικούς και έτοιμους να διεκδικήσετε όλα όσα θεωρείτε ότι σας αξίζουν. Αυτή την εβδομάδα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ζυγό σας δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σπιτιού και να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάποιοι από εσάς μπορεί μέσα στην εβδομάδα να μάθετε ένα νέο για ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να κάνετε μια συζήτηση που θα ρίξει φως στα συναισθήματα σας και θα σας φέρει αντιμέτωπους με σημαντικές συνειδητοποιήσεις. Στις 21/10 τα δυναμικά τετράγωνα του Πλούτωνα φέρνουν κρίσεις και ξεκαθαρίσματα μέσα στις σχέσεις σας, ειδικά εάν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου. Είναι πιθανό να συγκρουστείτε με το ταίρι σας και να ειπωθούν σκληρά λόγια ή να εμπλακείτε μέσα σε παιχνίδια εξουσίας. Είναι σημαντικό να εκφράσετε τις ανάγκες σας με ειλικρίνεια και να μην προσπαθείτε να εκβιάσετε συναισθηματικά τους άλλους. Στις 22/10 το κλίμα θα είναι πιο ανάλαφρο, αφού το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία σας βοηθάει να χαλαρώσετε, να κοινωνικοποιηθείτε και να δείτε φίλους. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε ευχάριστες επαφές και γνωριμίες ή να λάβετε ένα μήνυμα που θα σας χαροποιήσει. Την ίδια ημέρα, ο Ερμής εισέρχεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού και αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα γίνετε πιο εκδηλωτικοί στον έρωτα και δεν θα διστάσετε να φλερτάρετε, να δείξετε τις προθέσεις σας στους άλλους και να εκφράσετε τις σκέψεις αλλά και τα συναισθήματα σας.

ΛΕΩΝ Με τον Άρη εδώ και λίγες ημέρες στο ζώδιο του Σκορπιού εσείς βρίσκεστε σε μια εμπόλεμη κατάσταση. Οι ημέρες αυτές εμπεριέχουν έντονη συναισθηματική φόρτιση και μπορεί ήδη να έχετε έρθει σε σύγκρουση με τον σύντροφο ή με άτομα της οικογένειας σας, ειδικά εάν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Ίσως χρειάζεται λίγη απομόνωση αυτό το διάστημα για να βρείτε τις ισορροπίες σας. Κρατήστε κοντά σας τους ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν σε βάθος και νοιάζονται πραγματικά για εσάς και μην υποκύψετε σε ανούσιες διαμάχες. Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στις 20/10 βελτιώνει την επικοινωνία σας και την κοινωνική σας ζωή. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ωφέλιμες συζητήσεις και να εκφράσετε επιτέλους τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας με άνεση και ειλικρίνεια. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε ένα σημαντικό νέο ή μια συνάντηση που θα σας δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα. Από τις 22/10 ο Ερμής στον Σκορπιό σας βοηθάει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον και να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα ή για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι ή για να συζητήσετε το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ο Άρης έχει κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συζητήσεις και στον τρόπο που εκφράζεστε, γιατί μπορεί εύκολα να εμπλακείτε σε παρεξηγήσεις ή σε λεκτικές αντιπαραθέσεις. Από την άλλη πλευρά, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 20/10 σας καλεί να εστιάσετε σε πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας και σας βοηθάει να βρείτε λύσεις σε οικονομικά θέματα που μπορεί να σας προβληματίζουν. Ωστόσο, το πιο θετικό νέο της εβδομάδας αυτής για εσάς δεν είναι άλλο από το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία στις 22/10. Η όψη αυτή μιλάει για έρωτα, απολαύσεις, χαρά και διασκέδαση. Τα προβλήματα και τα άγχη δεν έχουν θέση τώρα στην καθημερινότητα σας και θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα και να πάρετε επιβεβαίωση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας. Την ίδια ημέρα, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα πολυάσχολο για εσάς, γεμάτο συναντήσεις και επαφές. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις επόμενες ημέρες για να ανοίξετε σημαντικές συζητήσεις, να βγείτε ραντεβού και γενικώς να τονώσετε την κοινωνική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ Με την Ηλιακή έκλειψη πριν λίγες ημέρες στο δικό σας ζώδιο, είναι αλήθεια ότι βιώνετε κομβικές εξελίξεις και είναι πολύ πιθανό να έχουν γίνει ήδη πολλά ξεκαθαρίσματα μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις ή να είστε μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις. Αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 20/10 ο Ήλιος και ο Ερμής θα συναντηθούν στο δικό σας ζώδιο. Αυτή η όψη συνόδου θα σας βοηθήσει να δείτε πιο ψύχραιμα και ξεκάθαρα τις καταστάσεις. Θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας στους άλλους και δεν αποκλείεται να έχετε μια σημαντική συνάντηση ή μια συζήτηση με ένα πρόσωπο. Ωστόσο, τα τετράγωνα του Πλούτωνα στις 21/10 μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις ή τοξικά μοτίβα συμπεριφοράς που θα κλονίσουν τις σχέσεις σας. Ο Πλούτωνας σας καλεί να αποβάλετε από τη ζωή σας ανθρώπους και καταστάσεις που με κάποιο τρόπο σας βλάπτουν και να πείτε σκληρές αλήθειες αν χρειαστεί. Θα πρέπει λοιπόν να θυμάστε ότι είναι σημαντικό να είστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι, αρκεί να μην φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Στις 22/10 το ευνοϊκό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία θα γλυκάνει την καρδιά σας και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο, αφήνοντας πίσω όσα σας πλήγωσαν στο παρελθόν. Μη διστάσετε λοιπόν να δώσετε ευκαιρία σε κάποιον-α που μπορεί πραγματικά να το αξίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ο Άρης έχει εισέλθει εδώ και λίγες ημέρες στο δικό σας ζώδιο και σας έχει χαρίσει δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Έχετε αρχίσει να βρίσκετε τον εαυτό σας και να διεκδικείτε ξανά με θάρρος όλα όσα θεωρείτε ότι σας αξίζουν μέσα στις σχέσεις σας. Είναι βέβαιο άλλωστε ότι δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί στη γοητεία και στη σιγουριά που εκπέμπετε τώρα. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης δε δίνει χώρο για συμβιβασμούς και υποχωρήσεις και είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε ρήξη με όποιον δεν πάει με τα νερά σας. Είναι σημαντικό λοιπόν κάποιες φορές να κάνετε ένα βήμα πίσω και να μην είστε αμετακίνητοι. Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στις 20/10 σας χαρίζει έντονη διαίσθηση και σας βοηθάει να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να κλείσετε κύκλους. Στις 22/10 το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί την κοινωνική σας ζωή και σας φέρνει κοντά σε φίλους και ενδιαφέροντα άτομα. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από μια παρέα ή μέσα από το διαδίκτυο. Την ίδια ημέρα άλλωστε, ο Ερμής εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι θα γίνετε πιο επικοινωνιακοί και εξωστρεφείς και θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε πιο εύκολα τις σκέψεις και συναισθήματα σας στο άτομο που έχετε απέναντι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ Με τον Ήλιο και τον Ερμή να συναντιούνται στο ζώδιο του Ζυγού αυτή την εβδομάδα, η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο και θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ξεκαθαρίσματα στον κύκλο σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε νέες γνωριμίες, να μπείτε σε καινούριες ομάδες ή να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από το διαδίκτυο. Σε κάθε περίπτωση, οι φίλοι θα είναι στο πλευρό σας, επομένως μην διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή και την καθοδήγηση τους για οτιδήποτε σας απασχολεί. Ωστόσο, μέσα στο Σαββατοκύριακο θα πρέπει να είστε πιο διαλλακτικοί γιατί διαφορετικά μπορεί να έρθετε σε ρήξη με τον σύντροφο σας ή με ένα φιλικό πρόσωπο. Από τις 22/10 ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και εγκαινιάζει μια πιο εσωστρεφή περίοδο για εσάς. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε κρυφές επαφές ή μυστικές συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Το δικό σας ζώδιο βρίσκεται υπό πίεση αυτό το διάστημα μιας και προσπαθείτε να βρείτε τα πατήματα σας μετά την πανίσχυρη Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στον Ζυγό. Η εβδομάδα αυτή εξακολουθεί να είναι κρίσιμη για εσάς, ειδικά εάν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, αφού ο Πλούτωνας από το δικό σας ζώδιο θα κοντραριστεί με τον Ήλιο και τον Ερμή. Ο Πλούτωνας έρχεται για να διώξει οτιδήποτε τοξικό από τη ζωή σας και σας καλεί να πάρετε αποφάσεις οι οποίες μπορεί να είναι επίπονες και άβολες αλλά τελικά θα σας απελευθερώσουν. Κάποιοι από εσάς μπορεί να χωρίσετε ή να αποφασίσετε να αποστασιοποιηθείτε από ένα πρόσωπο που σας βλάπτει. Από την άλλη πλευρά, αν είστε μέσα σε μια σχέση με γερές βάσεις τότε ο Πλούτωνας θα την ισχυροποιήσει. Προσπαθήστε μόνο να έχετε ξεκάθαρες προθέσεις και μην υποκύψετε σε παιχνίδια εξουσίας και υπόγειες συμπεριφορές. Στις 22/10 το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία έρχεται για να σας βγάλει από τη μαυρίλα και σας βοηθάει να δείτε φως στην άκρη του τούνελ. Θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και την αυτοπεποίθηση σας και δεν αποκλείεται αν είστε αδέσμευτοι να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας δώσει ένα καινούριο νόημα στη ζωή σας. Αν θέλετε να πάρετε ένα ρίσκο στο ερωτικό κομμάτι, αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Την ίδια ημέρα, η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό ευνοεί την κοινωνική σας ζωή και φέρνει κοντά σας φίλους και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να επιλύσετε τυχόν διαφωνίες με ένα φιλικό πρόσωπο, να μπείτε σε νέες παρέες και ομάδες ή για να κάνετε νέες γνωριμίες από το διαδίκτυο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ο Ήλιος και ο Ερμής συναντιούνται αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Ζυγού και αυτή είναι μια πολύ ευχάριστη συγκυρία για εσάς. Η σύνοδος αυτή σας χαρίζει αισιοδοξία καθώς και μια διάθεση να προχωρήσετε μπροστά, να πάρετε ρίσκα και να αφήσετε πίσω σας τις αρνητικές σκέψεις και τις αμφιβολίες. Είναι μια καλή ευκαιρία για πραγματοποιήσετε ή για να οργανώσετε ένα ταξίδι ή για να κάνετε πράγματα μαζί με το ταίρι σας που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, καλείστε να αναρωτηθείτε τι δίνει νόημα στη ζωή σας και να απομακρυνθείτε από καταστάσεις ή ανθρώπους που σας κρατάνε πίσω και δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε. Στις 22/10 το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο και να αφεθείτε σε όμορφες στιγμές. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να επανασυνδεθείτε με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ Με τον Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού εδώ και λίγες ημέρες είστε σε μια πιο ανήσυχη φάση και θέλετε να εμπλακείτε σε νέες περιπέτειες ή να πάρετε πιο τολμηρά ρίσκα στο ερωτικό κομμάτι. Από την άλλη πλευρά, ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού σας δημιουργούν την επιθυμία να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να συνδεθείτε πιο ουσιαστικά με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να κάνετε ξεκαθαρίσματα τόσο στις φιλικές όσο και στις ερωτικές σας σχέσεις και να απαλλαγείτε από απωθημένα ή από τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις. Θα πρέπει όμως να προσπαθήσετε να είστε ψύχραιμοι και να μην παρασυρθείτε από έμμονες ιδέες γιατί με αυτό τον τρόπο θα χάσετε το δίκιο σας. Η εβδομάδα αυτή όμως θα σας αποζημιώσει με τον καλύτερο τρόπο, αφού στις 22/10 το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία μιλάει για ευχάριστες εξελίξεις και φέρνει συναντήσεις, μηνύματα, επαφές και νέες γνωριμίες. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το Σαββατοκύριακο για να κοινωνικοποιηθείτε και τολμήστε να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας.

ΠΗΓΗ: ASIBILIOU.GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments