Διεθνή

Ο Νετανιάχου προειδοποιεί Χεζμπολάχ και Ιράν: «Μην μας δοκιμάζετε» [vid]

Ο Νετανιάχου προειδοποιεί Χεζμπολάχ και Ιράν: «Μην μας δοκιμάζετε» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Palestinian Hamas militants take part in an anti-Israel rally in Gaza City May 22, 2021. REUTERS/Mohammed Salem

«Θα νικήσουμε, γιατί διακυβεύεται η ύπαρξή μας εδώ», υπογράμμισε ο Νετανιάχου κατά τη διάρκεια της σημερινής του ομιλίας στην εναρκτήρια συνεδρίαση της χειμερινής συνόδου στο Κνέσετ

Ο συνεχιζόμενος πόλεμος του Ισραήλ κατά των τρομοκρατικών ομάδων στη Λωρίδα της Γάζας είναι μια υπαρξιακή μάχη ενάντια στις δυνάμεις του σκότους, υποστήριξε ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου κατά τη διάρκεια της σημερινής του ομιλίας στην εναρκτήρια συνεδρίαση της χειμερινής συνόδου στο Κνέσετ παρομοιάζοντας τη Χαμάς με τη Ναζιστική Γερμανία.

Προειδοποίησε ακόμα το Ιράν και τη Χεζμπολάχ να μην εμπλακούν στον πόλεμο λέγοντας μη «μας δοκιμάσετε» στον Βορρά.

«Τώρα, πολλοί σε όλο τον κόσμο καταλαβαίνουν ποιους αντιμετωπίζει το Ισραήλ. Κατανοούν ότι η Χαμάς αντιπροσωπεύει μια νέα εκδοχή του ναζισμού» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:«Ακόμη και μετά το πέρας των 75 ετών, ο πόλεμος της ανεξαρτησίας δεν έχει τελειώσει», υποστήριξε ο πρωθυπουργός.

Ο Νετανιάχου χαρακτήρισε τη σύγκρουση «πόλεμο μεταξύ των δυνάμεων του φωτός και των δυνάμεων του σκότους, μεταξύ της ανθρωπότητας και μιας κτηνωδίας».

Ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε ότι «στόχος μας είναι η νίκη επί της Χαμάς, η ανατροπή της από την κυριαρχία της».

Παραδέχτηκε επίσης ότι θα διεξαχθεί έρευνα για την αποτυχία των υπηρεσιών πληροφοριών και ασφάλειας που είχε ως αποτέλεσμα την αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου. Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να ενωθεί και να πολεμήσει τη Χαμάς.

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα γύρω από την καταστροφή που μας βρήκε πριν από δέκα ημέρες. Θα διερευνήσουμε κάθε πτυχή ενδελεχώς. Το έθνος είναι ενωμένο προς έναν στόχο, τη νίκη. Θα θριαμβεύσουμε γιατί διακυβεύεται ίδια μας η ύπαρξη σε αυτήν την περιοχή, η οποία είναι γεμάτη σκοτεινές δυνάμεις. Η Χαμάς είναι μέρος του κακού άξονα του Ιράν και της Χεζμπολάχ. Στόχος τους είναι να βυθίσουν τη Μέση Ανατολή σε μια άβυσσο χάους».

«Όπως ο κόσμος ενώθηκε για να νικήσει τους Ναζί και το ISIS, έτσι πρέπει να ενωθεί για να νικήσει τη Χαμάς» είπε. «Δεσμευόμαστε σε όλες τις οικογένειες. Δεν θα υποχωρήσουμε στις προσπάθειές μας να φέρουμε πίσω τους αδελφούς και τις αδελφές μας» κατέληξε. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments