Lifestyle

Αναστασία Γιάμαλη: «Έγραφαν ότι με το στήθος μου πήρα δουλειές»

Αναστασία Γιάμαλη: «Έγραφαν ότι με το στήθος μου πήρα δουλειές»

Πηγή Φωτογραφίας: Facebook/ Natasa Giamali

Αναστασία Γιάμαλη: «Δεν υπάρχει ούτε κόκκινη, ούτε πράσινη, ούτε rainbow Αναστασία. Υπάρχει μια δημοσιογράφος, γυναίκα που σε έναν δύσκολο χώρο κάνει σκληρές ερωτήσεις σε όλους»

Στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, παραχώρησε συνέντευξη η Αναστασία (Νατάσα) Γιάμαλη, η οποία έχει απασχολήσει αρκετά με τις τοποθετήσεις της.

View this post on Instagram

A post shared by Natasa Giamali (@natasagiamali)

Η δημοσιογράφος μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια απέναντι στα κοινωνικά θέματα και δεν διστάζει να εκφράσει την άποψή της όσους και εάν έχει απέναντί της.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τα σχόλια που άκουγε από άνδρες και αφορούσαν την εμφάνισή της και όχι τη δουλειά της.

«Είναι ένα πολιτικό talk show και έχουμε επιλέξει να είναι ειλικρινές και δίκαιο και όχι ουδέτερο. Λέμε ότι τασσόμαστε απέναντι στους πιο ευάλωτους, που δεν έχουν φωνή.

Η πρώτη χρονιά ήταν μαρτυρική και να συνηθίσω το ωράριο και να βλέπουν μια νέα γυναίκα στο τιμόνι ενός πολιτικού talk show. Και να συνηθίσουν οι καλεσμένοι επειδή η πολιτική ζωή του τόπου ανθρωποκρατείται, οι μεσήλικοι άντρες να συνηθίσουν να τους ασκεί κριτική και πιεστικά ερωτήματα μια νεαρή γυναίκα.

Έχω δυσκολία και δυσανεξία στις μισαλλόδοξες απόψεις και δεν θέλω να ακούγονται στην εκπομπή.

Επειδή ξεκίνησα την επαγγελματική πορεία από την Αυγή με λένε “κόκκινη Νατάσσα”. Απλά να τονίσω ότι από την Αυγή και τον Ριζοσπάστη έχουν ξεκινήσει όλες οι γυναίκες και άντρες δημοσιογράφοι που μεσουράνησαν στα ’90s και ’00s.

Δεν υπάρχει ούτε κόκκινη, ούτε πράσινη, ούτε rainbow Αναστασία. Υπάρχει μια δημοσιογράφος, γυναίκα που σε έναν δύσκολο χώρο κάνει σκληρές ερωτήσεις σε όλους.

Θεωρώ ότι η αντικειμενικότητα με την στενή έννοια δεν υπάρχει, είναι ένα ψέμα. Θα χρησιμοποιήσω τη ρήση της Κριστιάνα Μανπούρ. Δίκαια αλλά όχι ουδέτερα!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments