Lifestyle

Μελέτη: Εκτός εαυτού η παρουσιάτρια- «Για το κουτσομπολιό θέλετε ονόματα»

Μελέτη: Εκτός εαυτού η παρουσιάτρια- «Για το κουτσομπολιό θέλετε ονόματα»

Πηγή Φωτογραφίας: ok.mag.gr

«Είναι γελοίο να ρωτάτε συναδέλφους αν μου φέρθηκαν άσχημα στον "Πρωινό Καφέ"»

Με μια μακροσκελή της ανάρτηση η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε για το γεγονός πως καλούνται παλιότεροι συνάδελφοί της να απαντήσουν για το αν δέχτηκε άσχημη συμπεριφορά στον Πρωινό Καφέ.

Με αφορμή την Εύη Δρούτσα που μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και όσα είπε για την Ελεονώρα Μελέτη, η παρουσιάστρια έστειλε το δικό της μήνυμα προς όλους.

View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

«Άκουσα σήμερα ότι έκανε παράπονα ότι της φερθήκαμε άσχημα. Της φερθήκαμε πάρα πολύ ωραία. Κανείς δεν φέρεται άσχημα. Η Ελεονώρα την εποχή του «Πρωινού Καφέ» είχε πάνω από το κεφάλι της την υπέροχη Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία την πήγαινε παντού. Δεν ξέρω γιατί το είπε. Μπορεί να ξέφυγε σχετικά με τα παράπονα για εκείνη την εποχή. Είναι καλό παιδί» ανέφερε χαρακτηριστικά η Εύη Δρούτσα στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

Τη συναισθηματική κακοποίηση τη βίωσα από ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, που έγραφαν σε μπλοκ, σάιτ, σχολίαζαν απαξιωτικά, προσβλητικά και χυδαία την άφιξή μου στο τηλεοπτικό τοπίο

«Προς όλους τους συναδέλφους είναι τουλάχιστον γελοίο να ρωτάτε πρώην συναδέλφους μου αν μου φέρθηκαν άσχημα στον Πρωινό Καφέ. Λίγο προσεκτικά αν ακούγατε τη συνέντευξη στην Ελένη, θα κατανοούσατε (ελπίζω) πως ουδέποτε στοχοποίησα την εκπομπή ή το κανάλι για τη συναισθηματική κακοποίηση που εξομολογήθηκα. Απάντησα στην ερώτηση: ήσουν τότε στον Πρωινό Καφέ; Λέγοντας πως ακόμη δεν είχα ξεμπερδέψει από τον Πρωινό Καφέ.

Μην αναζητάτε λοιπόν τον δράστη ανάμεσα σε πρώην συνεργάτες. Τη συναισθηματική κακοποίηση τη βίωσα από ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, που έγραφαν σε μπλοκ, σάιτ, σχολίαζαν απαξιωτικά, προσβλητικά και χυδαία την άφιξή μου στο τηλεοπτικό τοπίο, σε πάνελ και εκπομπές. Αναφέρομαι σε εκείνη την περίοδο που καλά θυμάστε όλοι πως κανένας δεν με υποδέχθηκε με σεβασμό και με συμπάθεια, μία περίοδο που το όνομά μου ξεφτιλιζόταν σε καθημερινή βάση σε έντυπο ή ηλεκτρονικό τύπο. Μην κάνετε τους ανήξερους και μην επιβεβαιώνετε αυτό που είπα στην Ελένη.

Ότι η συναισθηματική κακοποίηση δεν θα δικαιώσει ποτέ όσους την υφίστανται γιατί ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο λόγος τους εναντίον του λόγου τρίτων. Δείξτε λίγο σεβασμό ότι 15 χρόνια μετά βρήκα τη δύναμη να το πω και σκύψτε στο πρόβλημα. Εγώ ξέρω πολύ ποιοι ήταν οι δικοί μου αλήτες. Και οι ίδιοι το ξέρουν. Και εσείς ξέρετε. Σταματήστε λοιπόν, αφήστε τους πρώην συνεργάτες ήσυχους και δείτε λίγο το μέσα σας. Γιατί το να αμφισβητείς μια εξομολόγηση σε κάνει ίδιο με το τέρας. Αναρωτιέστε ποιοι ήταν; Αλήθεια τώρα; Σοβαρά; Ντροπή. Μόνο ντροπή» έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

«Για το κουτσομπολιό θέλετε ονόματα»

«Πολλοί από εσάς ήσασταν μάρτυρες και συμπαραστάτες. Άλλοι ήσασταν συμμέτοχοι και ενορχηστρωτές. Κάποιοι έχετε ζητήσει και συγγνώμη άλλοι δημόσια και κάποιοι κατ’ ιδίαν. Ξέρετε ΟΛΟΙ ποιοι ήταν. Θέλετε ονόματα; Γιατί; Για την τιμωρία και τον παραδειγματισμό; Όχι βέβαια! Για το κουτσομπολιό θέλετε ονόματα. Το να δημιουργείτε σενάρια από την εξομολόγησή μου και να τη μετατρέπετε σε γκοσιπάκι για το κουτσομπολιό δεν σας τιμά. Έχετε μία δύναμη. Να αναδείξετε το πρόβλημα. Δείτε το πρόβλημα. Συμβαίνει παντού. Συνέχεια. Μπορεί να έχει συμβεί και σε εσάς. Επιτέλους, επιτέλους…

Και να σας πω το χειρότερο: άνθρωποι που έχουν υπάρξει μάρτυρες της κατάστασής μου, που ήξεραν γιατί τους είχα ανοίξει την καρδιά μου, είχα κλάψει μπροστά τους και τους είχα μιλήσει, επέτρεψαν, άφησαν να ακουστούν λόγια που αμφισβητούν όλα όσα είχα μοιραστεί μαζί τους. Θλίψη» κατέληξε η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments