Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο λόγω αγώνα δρόμου- Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο λόγω αγώνα δρόμου- Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Πηγή Φωτογραφίας: Τροχονόμος ρυθμίζει την κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν το Σάββατο στην Καλλιθέα λόγω της διεξαγωγής αγώνα δρόμου.

Πρόκειται για τον αγώνα δρόμου «7ο Kallithea Night Run 2023», ο οποίος θα λάβει χώρα στην Καλλιθέα και για την ασφαλή διεξαγωγή του η Τροχαία έχει ανακοινώσει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σύμφωνα με την Τροχαία οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν το Σάββατο είναι οι εξής:

  • Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 16.00 έως τις 23.00 στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σκίππη – Σκρά και της λεωφόρου Ποσειδώνος (παλαιά Παραλιακή) και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Προσωρινή και σταδιακή απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από τις 16.00 έως τις  23.00, στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Ποσειδώνος (παλαιά Παραλιακή) και της οδού Πεισιστράτου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Από την πλευρά της, η αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments