Ελλάδα

Ο ΕΟΦ ανακαλεί συμπλήρωμα διατροφής

Ο ΕΟΦ ανακαλεί συμπλήρωμα διατροφής

Πηγή Φωτογραφίας: Συνέντευξη τύπου για την πρωτοβουλία του ΕΟΦ για την ανάδειξη της Ελλάδας ως έναν από τους σημαντικότερους συνεδριακούς προορισμούς παγκοσμίως. Για την καινοτόμο δράση του Ε.Ο.Φ. ενημέρωσαν ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Φ. Δημήτριος Λιντζέρης, ο Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης, Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής ΠΑΓΝΗ, τ. Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας Παναγιώτης Βάρδας, και ο Συντονιστής Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείου Βούλας, τ. Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Υπέρτασης Αθανάσιος Μανώλης. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)

Η προμήθεια του παραπάνω προϊόντος έγινε από την Ολλανδία.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του ο ΕΟΦ αποφάσισε την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του συμπληρώματος διατροφής GINKO BILOBA POWDER ECO 200MG της εταιρείας Vitanics B.V., Ολλανδίας (προμηθευτής), μετά από ενημέρωση ότι ανιχνεύτηκε υδράργυρος σε συγκέντρωση που υπερβαίνει τα ανώτατα νομοθετικά επιτρεπόμενα όρια.

Η προμήθεια του παραπάνω προϊόντος έγινε από την Ολλανδία. Το προϊόν επιπλέον δεν είναι γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ. Οι επιχειρήσεις που το έχουν προμηθευτεί υποχρεούνται για την εφαρμογή της παρούσης απόφασης καθώς αποτελεί προληπτικό μέτρο για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΦ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments