Ελλάδα

Ο ΕΟΦ ανακαλεί συμπλήρωμα διατροφής

Ο ΕΟΦ ανακαλεί συμπλήρωμα διατροφής

Πηγή Φωτογραφίας: Συνέντευξη τύπου για την πρωτοβουλία του ΕΟΦ για την ανάδειξη της Ελλάδας ως έναν από τους σημαντικότερους συνεδριακούς προορισμούς παγκοσμίως. Για την καινοτόμο δράση του Ε.Ο.Φ. ενημέρωσαν ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Φ. Δημήτριος Λιντζέρης, ο Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης, Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής ΠΑΓΝΗ, τ. Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας Παναγιώτης Βάρδας, και ο Συντονιστής Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείου Βούλας, τ. Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Υπέρτασης Αθανάσιος Μανώλης. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η προμήθεια του παραπάνω προϊόντος έγινε από την Ολλανδία.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του ο ΕΟΦ αποφάσισε την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του συμπληρώματος διατροφής GINKO BILOBA POWDER ECO 200MG της εταιρείας Vitanics B.V., Ολλανδίας (προμηθευτής), μετά από ενημέρωση ότι ανιχνεύτηκε υδράργυρος σε συγκέντρωση που υπερβαίνει τα ανώτατα νομοθετικά επιτρεπόμενα όρια.

Η προμήθεια του παραπάνω προϊόντος έγινε από την Ολλανδία. Το προϊόν επιπλέον δεν είναι γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ. Οι επιχειρήσεις που το έχουν προμηθευτεί υποχρεούνται για την εφαρμογή της παρούσης απόφασης καθώς αποτελεί προληπτικό μέτρο για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΦ.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.