Διεθνή

«Μίλησα με τον Μητσοτάκη για τους ΒΒΒ»

«Μίλησα με τον Μητσοτάκη για τους ΒΒΒ»

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΗΓΗ: Touteleurope.eu

Ο Κροάτης Πρωθυπουργός, Αντρέι Πλένκοβιτς δήλωσε ότι τον ρώτησε για την τύχη των συλληφθέντων και για την καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων.

Ο Κροάτης Πρωθυπουργός, Αντρέι Πλενκοβιτς,  μίλησε με τον Έλληνα πρωθυπουργό στα Τίρανα για τους συλληφθέντες BBB: «Είχαν αρκετό χρόνο για να προσδιορίσουν ποιος ήταν ένοχος».

Αυτός ήταν ο βασικός τίτλος των κροατικών ΜΜΕ για τη συνάντηση του Κροάτη Πρωθυπουργού με τον Ελληνα ομόλογο του, Κυριακό Μητσοτάκη.

Στο περιθώριο της Διάσκεψης του Βερολίνου στα Τίρανα, ο Αντρεϊ Πλένκοβιτς, κατά δήλωση του, μίλησε με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας και για το θέμα των συλληφθέντων χούλιγκαν ΒΒΒ που έχουν προφυλακιστεί στη χώρα  μας για τα επεισόδια που είχαν τραγικό αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη  έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το τηλεγράφημα του κροατικού πρακτορείου ειδήσεων ΗΙΝΑ και το ρεπορτάζ της καναλιού Ν1 αναφέρουν συγκεκριμένα:

«O Πλένκοβιτς συμμετείχε στη Διάσκεψη του Βερολίνου στα Τίρανα,  που πραγματοποιήθηκε ενόψει των τακτικών εκθέσεων προόδου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την πορεία των υποψήφιων χωρών, και της συζήτησης για τη Διεύρυνση της ΕΕ, ένα φόρουμ για να βοηθήσει τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων να έρθουν πιο κοντά στην ΕΕ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments