Ελλάδα

Παντρεύεται την Πέμπτη ο Κασσελάκης τον Τάιλερ στις ΗΠΑ -Το ανακοίνωσε ο ίδιος στην Πολιτική Γραμματεία

Παντρεύεται την Πέμπτη ο Κασσελάκης τον Τάιλερ στις ΗΠΑ -Το ανακοίνωσε ο ίδιος στην Πολιτική Γραμματεία

Πηγή Φωτογραφίας: Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Δημοτικής Κίνησης "Ανοιχτή Πόλη" και του επικεφαλής και υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Ζαχαριάδη στην Πλατεία Μοναστηράκι, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023. (ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ/EUROKINISSI)

Στα Χάμπτονς, σε ένα παραλιακό προάστιο της Νέας Υόρκης θα παντρευτούν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπεθ.

Η ανακοίνωση έγινε με τον πλεον θεσμικό τρόπο στην Πολιτική Γραμματεία απο τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην εισήγησή του.

Με αυτό τον τρόπο δικαιολόγησε και την απουσία του από το καθοδηγητικό όργανο του κόμματος που συνεδρίασε για πρώτη φορά υπό την προεδρία του και στην οποία συμμετείχε μέσω zoom από τις ΗΠΑ.

Ο κ. Κασσελάκης δέχθηκε ευχές από τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας.

Υπενθυμίζεται ότι η απουσία του κ. Κασσελάκη για το ιδιωτικό του ταξίδι στη Νέα Υόρκη την ημέρα των εκλογών, σχολιάστηκε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος μόλις εχθές δήλωσε ότι αγνοεί τον λόγου που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στις ΗΠΑ.

Το ταξίδι σχολιάστηκε και από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον Νίκο Χατζηνικολάου. «Δεν μπορεί να μην σχολιάσω το εντυπωσιακό γεγονός ότι αποφάσισε να αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες για προσωπική του υπόθεση την ημέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments