Lifestyle

Ντέμης Νικολαϊδης: «Παλιά είχα πολλά κόμπλεξ. Δεν ήθελα να μιλάω στους δημοσιογράφους»

Ντέμης Νικολαϊδης: «Παλιά είχα πολλά κόμπλεξ. Δεν ήθελα να μιλάω στους δημοσιογράφους»

Πηγή Φωτογραφίας: Ντέμης Νικολαϊδης: «Παλιά ήταν ταμπού να πας σε ψυχολόγο, ειδικά για τον άντρα» - OW.GR

«Δεν είχα φανταστεί ότι θα έκανα εκπομπή γιατί ήμουν κλειστός, αντικοινωνικός, αντιδημοσιογραφικός», λέει ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Στην παρουσίαση του τηλεοπτικού προγράμματος του Action 24 βρέθηκε ο Ντέμης Νικολαϊδης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, μάλιστα, έκανε και δηλώσεις στους ρεπόρτερ που βρέθηκαν εκεί, κάτι που δεν το συνηθίζει.

View this post on Instagram

A post shared by Demis Nikolaidis (@dem11s)

«Δεν είχα φανταστεί ότι θα έκανα εκπομπή γιατί ήμουν κλειστός, αντικοινωνικός, αντιδημοσιογραφικός. Δεν ξέρω γιατί ένιωθα έτσι, μάλλον είχα πολλά κόμπλεξ. Πλέον όμως, χαίρομαι γιατί αυτό που κάνω δεν είναι δουλειά είναι χόμπι. Είχα κόμπλεξ και πρόβλημα και δεν μιλούσα στους δημοσιογράφους. Εγώ είχα το πρόβλημα όμως, όχι αυτοί. Τώρα είμαι πιο ανοιχτός και γι’ αυτό μιλάω και τώρα σε εσάς», είπε αρχικά ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης είπε στη συνέχεια: «Η κόρη μου Μελίνα είναι στο εξωτερικό οπότε δεν βλέπει την εκπομπή μου αλλά τα συζητάμε όλα. Θα βάλω την κόρη μου να βλέπει αθλητική εκπομπή; Αν δεν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρό είναι λίγο βαρετό να το βλέπεις. Ο γιος μου την βλέπει την εκπομπή, μου κάνει σχόλια, μου στέλνει πληροφορίες, είναι αυστηρός κριτής».

View this post on Instagram

A post shared by Demis Nikolaidis (@dem11s)

Κλείνοντας ο Ντέμης Νικολαΐδης απάντησε: «Δεν παίζω μπάλα αυτό το διάστημα θα ξεκινήσω όμως. Για αρκετό καιρό είχα σταματήσει γιατί είχα πάρει και κιλά και δεν μπορούσα να παίζω ποδόσφαιρο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments