Πολιτική

Με επιθέσεις απαντάει ο Πολάκης στην εισήγηση άρσης ασυλίας του [vid]

Με επιθέσεις απαντάει ο Πολάκης στην εισήγηση άρσης ασυλίας του [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Με επιθέσεις απαντάει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης στην ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής να εισηγηθεί στην Ολομέλεια την άρση ασυλίας του

Με επιθέσεις απαντάει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης στην ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής να εισηγηθεί στην Ολομέλεια την άρση ασυλίας του, μετά τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε εναντίον του ο βουλευτής της ΝΔ Περικλής Μαντάς για ανάρτησή του σχετικά με τον ίδιο.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο κ. Πολάκης βάλλει εναντίον του βουλευτής της ΝΔ, αλλά και κατά των Προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα και διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή, ενώ υποστηρίζει πως «άρχισαν πάλι τα Πετσοταισμενα το χορό», αναφερόμενος προφανώς στη μετάδοση της είδησης ότι η αρμόδια Επιτροπή της Βουλής ομοφώνως εισηγείται την άρση ασυλίας του.

Ωστόσο, είναι προφανές ότι ο «αψύς Κρητικός» βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον δείχνει να αγνοεί ότι τη συγκεκριμένη είδηση μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Π. Πολάκη

«Επειδή άρχισαν πάλι τα Πετσοταϊσμένα το χορό «με την ομόφωνη άρση ασυλίας» που εισηγείται η επιτροπή στην Ολομέλεια για μένα με βάση τη μήνυση του βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ Μαντά.

ΛΕΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

Το Φλεβάρη του 2023 με δυο αναρτήσεις μου (φωτο1-5),ως Τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ,αποκάλυψα πως ο βουλευτής Μαντάς είχε offshore εταιρεία στα νησιά Μάρσαλ με διαχειριστή αχυράνθρωπο που δουλεύει στο πολιτικό του Γραφειο και στις εδώ επιχειρήσεις του και πως έχει σχεδόν 700.000 ευρώ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ χρέη προς το Δημόσιο για τα οποία δεν είχε κάνει καμία απολύτως ρύθμιση!!

ΚΑΛΕΣΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ,δυο φορές μάλιστα με τα στοιχεία – αποδείξεις που κατέθεσα τον κύριο Τασούλα πρόεδρο της Βουλής να ενεργοποιήσει την επιτροπή πόθεν έσχες και να κινήσει τις διαδικασίες που προβλέπονται για την έκπτωση από το αξίωμα και τον διοικητή της ΑΑΔΕ κύριο Πιτσιλή που έκανε κατασχέσεις για χρέη 50 ευρώ να κινητοποιήσει τους φορολογικούς και ποινικούς μηχανισμούς για την είσπραξη του χρέους!!!

ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ και από Τασούλα και από Πιτσιλή.Προσπάθησαν να το κουκουλώσουν βοηθούντος τότε και των γεγονότων με μένα…

Σήμερα συζητήθηκε η άρση ασυλίας μου στην επιτροπή γιατί δήθεν συκοφάντησα το Μαντα και χρησιμοποίησα προσωπικά δεδομένα του (!!!!) λέει.

Τους απάντησα ,αφού πρώτα τους αποστόμωσα με τα επί της ουσίας επιχειρήματα για την υπόθεση: Να άρουν την ασυλία μου γιατί έτσι θα δοθεί ευκαιρία να φανούν στο δικαστήριο τα στοιχεία που αποκάλυψα!! ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ !! ΟΥΤΕ ΕΚΑΤΟΣΤΟ! Αυτή η χώρα ΤΕΛΙΚΑ θα ξεβρωμίσει!!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments