EDITOR'S PICK

Η Victoria Beckham τρώει το ίδιο γεύμα εδώ και 25 χρόνια – Ποιο είναι αυτό;

Η Victoria Beckham τρώει το ίδιο γεύμα εδώ και 25 χρόνια – Ποιο είναι αυτό;

Πηγή Φωτογραφίας: Victoria Beckham on finding her stride as a fashion designer | CNN.com

Την αποκάλυψη έκανε ο αγαπημένος της David

Μας έχουν απασχολήσει όσα ελάχιστα power couples του σύγχρονου lifestyle. Ο David και η Victoria Beckham ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα πιο iconic ζευγάρια που πέρασε ποτέ από τη διεθνή showbiz, με τους paparazzi να παρακαλούν για μία φωτογραφία ή ένα πλάνο τους, αλλά και για τις πιο spicy λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής και φροντίδας. Οι δυο τους πλέον, έχουν βρει τα κλειδιά της ευτυχίας τους, έχουν εστιάσει στους ατομικούς επαγγελματικούς στόχους κι έχουν δημιουργήσει μία αξιοθαύμαστη οικογένεια, την οποία υμνούν σε κάθε ευκαιρία. Με αφορμή λοιπόν, την πρόσφατη κυκλοφορία του βιογραφικού ντοκιμαντέρ του πρώην ποδοσφαιριστή της Manchester United στο Netflix, έθεσαν στο προσκήνιο στιγμές από το παρελθόν τους, σκάνδαλα αλλά και πολλές ακόμα στιγμές της κοινής τους πορείας.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Στη διάρκεια της προώθησης του τελευταίου μάλιστα, κατά την εμφάνιση του David στο podcast Table 4 του River Cafe, εκείνος προχώρησε σε ακόμα μια αποκάλυψη που αφορά τη σύζυγό του. Ο ίδιος, ανέφερε ότι η Victoria Beckham τρώει ένα συγκεκριμένο γεύμα σε επανάληψη από την εποχή των Spice Girls. Εντυπωσιαστήκατε; Κι εμείς το ίδιο, γι’ αυτό και θελήσαμε να μάθουμε περισσότερα!

Ποιο είναι όμως το αγαπημένο πιάτο της Victoria Beckham; Ο David αποκαλύπτει… Είναι αδύνατο να μην υποκύψει κανείς στη γοητεία του The River Cafe Table 4, του podcast που φιλοξενεί η Ruth Rogers, σεφ του διάσημου εστιατορίου στην περιοχή Hammersmith του Λονδίνου, στο οποίο μιλάει με μερικούς από τους διάσημους θαμώνες της για την εξέλιξη της σχέσης τους με το φαγητό με την πάροδο των χρόνων. Ποιοι είναι οι διάσημοι που έχουν ήδη έρθει να συνομιλήσουν με την επικεφαλής του; Μπορούμε να αναφέρουμε τους Tracey Emin, Pete Davidson, Nigella Lawson και τον Edward Enninful, αρχισυντάκτη της βρετανικής Vogue.

Αυτήν τη φορά, στη θέση του συνομιλητή βρέθηκε ο David Beckham, κάνοντας λόγο για τις διατροφικές συνήθειες της συζύγου του και τα περιβόητα δείπνα των Beckham: συγκεκριμένα για το γεγονός ότι η Victoria τρώει το ίδιο γεύμα κάθε μέρα από τότε που τη γνώρισε σε ηλικία 25 ετών. «Τρώει μόνο ψητά ψάρια και λαχανικά στον ατμό – πολύ σπάνια παρεκκλίνει από αυτό», εξηγεί γελώντας. «Η μόνη φορά που δοκίμασε κάτι που βρισκόταν στο πιάτο μου ήταν όταν ήταν έγκυος στη Harper, και είχα παραισθήσεις… Ήταν μια από τις αγαπημένες μου βραδιές. Δεν θυμάμαι τι ήταν, αλλά ξέρω ότι δεν το είχε φάει ποτέ ξανά!»

Αν νομίζετε ότι προσθέτει κι άλλα τρόφιμα στην diet list της, είναι καλό να γνωρίζετε ότι η Victoria αποκάλυψε η ίδια, κατά τη διάρκεια της δικής της εμφάνισης στο Table 4, ότι ήταν εξαιρετικά επιλεκτική πάντα – δεν καταναλώνει ούτε λάδι, ούτε βούτυρο, ούτε καν κάποιο dressing. Ωστόσο, τι επιλέγει το πρώην Spice Girl όταν χρειάζεται λίγη παρηγοριά; Μια φέτα φρυγανισμένο ψωμί ολικής άλεσης, πασπαλισμένη με λίγο αλάτι.

Ο David Beckham, από την πλευρά του, φαίνεται μάλλον πιο γκουρμέ και ανοικτός στην κουζίνα: απόδειξη αυτού είναι το πιάτο ταλιατέλες, βούτυρο και παρμεζάνα που ετοίμασε για τη Ruth Rogers πριν από την ηχογράφηση του podcast. Ένα άλλο ενδιαφέρον σημείο της συζήτησής τους: το πάθος του ποδοσφαιριστή για την εβραϊκή κουζίνα, την οποία απολάμβανε τακτικά όταν ήταν παιδί. «Κάθε Σάββατο τρώγαμε στο σπίτι της γιαγιάς μου, η οποία έφτιαχνε μια εντελώς τρελή σούπα με κοτόπουλο και χυλοπίτες, με μπαλάκια matzah… Μεγάλωσα με αυτό. Και φυσικά το ζελέ χελιού. Όταν είσαι από το East End του Λονδίνου, είναι βέβαιο ότι σου αρέσει η πίτα με πουρέ και το ζελέ χελιού». Α, και για το τέλος, αναρωτιέστε σε ποιο τραπέζι κάθονται οι Beckham όταν δειπνούν στο River Cafe; Στο Νο 1, προφανώς!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments